Фото - Термоупаковка – незамінний аксесуар для активних мам!

Термоупаковка – незамінний аксесуар для активних мам!

Незалежно від пори року з малечею необхідно гуляти щодня. На вулиці малюк досліджує навколишній світ – в променях ще теплого осіннього сонця або в морозний день, коли яскраві сніжинки викликають подив та захват. Сонечко стимулює вироблення вітаміну D, який незамінний для дитячого здоров'я. Прогулянки позитивно впливають на сон дитини, покращують кровообіг, сприяють загартовуванню. Прогулянки з дитячим візочком корисні не лише для малюка. Вони допомагають матусі позбутися лишніх кілограмів, які накопилися протягом вагітності.  Тому, гуляти з дитиною потрібно щодня. За будь-якої погоди. Головне - правильно одягнути дитину, відрегулювати час прогулянки, а також подбати ще про одне важливе питання. На свіжому повітрі малеча із задоволенням захоче підкріпитися.

Але тут у матусь виникає проблема: пляшечка з дитячим харчуванням або давно схолонула, або занадто перегрілася. Що ж робити?

На допомогу прийде  сучасний аксесуар –  термоупаковка для пляшечок. Її призначення – сповільнювати процеси охолодження або нагрівання рідини  в дитячій пляшці. Термоупаковки для пляшечок виготовляються з особливої фольги або з матеріалу типу пінопласту. Вони здатні підтримувати температуру протягом декількох годин - все залежить від температури навколишнього середовища й від вихідної температури дитячого харчування.

Завдяки термоупаковці  для пляшечок ви можете годувати на вулиці свого маленького карапуза з комфортом в будь-яку пору року. Про це подбали провідні виробники товарів для дітей.

Зверніть увагу на термоупаковки для пляшечок Canpol babies - провідного виробника товарів для дітей. Ви можете вибрати одинарну або подвійну (призначену для двох пляшечок), стандартну або полегшену, з ремінцем або зі знімною ручкою для перенесення і кріплення. Дизайн термоупаковки - мультяшні герої або стильний орнамент. Всередині –  фольга або полістирол, зовні - довговічний,  нетоксичний матеріал. А ще, завдяки універсальному розміру, вони підходять для різних типів пляшечок.

Також у нас в інтернет-магазині представлені термоупаковки для пляшечок LOVI - відомого бренду дитячих товарів. Вони створені зі спеціальної термоізоляційної фольги і виконані в стильному кольоровому дизайні. Що стосується зовнішньої поверхні упаковки, то вона виготовлена ​​з м'якого міцного матеріалу, який легко миється.

Нові сучасні винаходи для дітей  роблять догляд за дитиною комфортнішим і веселішим. Вдалих вам прогулянок, здорового малюка  з прекрасним апетитом в будь-яку погоду!