Фото - Super Truck для супер гри!

Super Truck для супер гри!

Іграшкова спецтехніка користується найбільшою популярністю серед маленьких українців.  Перевозити пісок, підіймати вантажі,  гасити пожежу й замішувати бетон подобається і хлопчикам, і дівчаткам.

Авто Super Truck – серія іграшкових, машинок ТМ WADER, до якої входять великі реалістичні автомобілі:

  • супертраки
  • пожежні машини
  • підйомні крани
  • тягачі
  • сміттєвози
  • бетономішалки та інші види потужних машин

Машини з серії Super Truck  вражають своєю конструкцією та розміром, вони мають близько 80 см у довжину. Машинки витримують вагомі навантаження й якщо дозволяє дизайн, дитина може, відштовхуючись ніжками, кататися на іграшці.

Усі авто реалістичні й функціональні

Пожежна машина має висувні сходи й резервуар для води, яку можна розбризкувати за допомогою спеціальної помпи.

Евакуатор обладнаний системою завантаження й розвантаження автомобілів, а також висувною направляючою.

Будівельний "Super Truck" має у комплекті   п'ять труб і кран, який може завантажувати їх на рухомий причіп. Система взаємопов'язаних труб дає можливість створення каналізаційної системи, а разом з гігантським екскаватором це ідеальний набір для маленького будівельника.

Іграшкова машинка «Super Truck» фургон - це реалістична копія справжнього фургона. У комплект також входять стовпчики, огорожі і барвисті деталі для вирізання: дорожні знаки та світлофори

Іграшки великі за розміром, але їх можна зберігати й на балконі, або в гаражі. Вони виготовлені з безпечної пластмаси, стійкої до погодних умов. 

У нашому інтернет-магазині Ви можете придбати оригінальну іграшку TM WADER, адже компанія Тигрес вже понад двадцять років офіційний дистрибутор та партнер польської торгової марки.

Якщо Ви хочете придбати іграшки для дитячого садка , скористайтеся спеціальною пропозицією.  Щоб отримати консультацію, телефонуйте за номером: 06736173003

У нас діють спеціальні пропозиції для гуртових покупців!

Купуйте у нас – економте свій час!