Фото - Подушки в автомобіль – зручний та практичний аксесуар

Подушки в автомобіль – зручний та практичний аксесуар

Подушки – незамінний аксесуар в оселях. Декоративні подушки додають затишку інтер’єру та комфорту в наше життя.

М’які аксесуари  доповнюють дизайн салонів-краси, офісів та  доповнюють автомобіль

Подушка в автомобіль повинна бути високої якості, адже періодичного прання не уникнути. Варто звернути увагу й на дизайн. Подушка білого кольору відбиватиме світло й буде слугувати елементом додаткової безпеки , якщо її покласти біля заднього вікна. 

Щоб купити  якісну подушку в автомобіль, завітайте у наш інтернет-магазин виробника. За хітовою ціною можна купити подушку в авто із зображенням туфельок, дорожнього знаку «У», або     малюка. Аксесуари виготовлені у формі трикутника, як справжні дорожні знаки. Якісна вишивка нанесена на білу основу, а контури та задня частина подушки – червоного.

Автомобільна подушка стане окрасою авто й аксесуаром для відпочинку під час подорожей.  Іграшки ТМ Tigres наповнені безпечним силіконізованим волокном, що не викликає алергії, відштовхує пил й не деформується Виготовлена з якісних і безпечних матеріалів, стійка до деформації після прання.

Подушка дорожній знак "Туфельки" прикрасить авто чарівної леді. 

Подушка дорожній знак "Малюк" – доповнить сімейне авто.

Подушка дорожній знак "У" стане у пригоді водіям-початківцям.

 У нашому інтернет-магазині можна купити автомобільну подушку , а також замовити іграшки та інтер’єрні подушки за акційними цінами. У розділі «Акції» розміщені пропозиції місяця зі знижками.   

Інтер’єрні від українського бренду ТМ Tigres  додадуть вашій оселі затишку, а авто – комфорту!