Фото - Джип - позашляховик для захопливих пригод

Джип - позашляховик для захопливих пригод

На відміну від легкових авто, іграшка-джип захоплює увагу малюка своїми габаритами та потужними колесами. Іграшкові позашляховики легко долають бездоріжжя, можуть їздити по піску та воді й витримують значне навантаження.

Купити джип

Машинка-джип призначена для дітей від трьох років. Саме в цьому   віці діти починають грати рольові ігри. Малюк відтворює у грі, усе що бачить навколо й фантазує, створюючи власні сюжети за допомогою іграшок.    

 Якщо купити дитині джип, малюк уявлятиме себе учасником  неймовірного ралі, чи влаштовуватиме перегони з друзями

Діти люблять їздити, спершись руками в машинку. Міцні й надійні гоночні джипи ТМ Tigres ідеальні для перегонів. У цих позашляховиках відсутній багажник на даху. Тому малюк може спиратися долонями на іграшку й розвивати неймовірну швидкість. Невеликий отвір створений дизайнерами для того, щоб машинку було зручніше переносити та брати на прогулянку.

Джипи спецпризначення

Джип служби порятунку та джип поліцейській сподобається дітям, які захоплюються спецтехнікою. Прикрашені яскравими наклейками, та виготовлені у відповідних до оригінальних службових авто кольорах – джипи допоможуть малечі

Джипи ТМ Tigres виготовлені з безпечної та міцної пластмаси, зі стійкими колесами, що кріпляться на надійні оськи. Машинки українського виробника витримують значне навантаження, не втрачають свій зовнішній вигляд під впливом сонця та води. Позашляховики легко подолають перешкоди на піску, а також на березі моря, під час відпустки.

 Машинки джипи призначені для дітей від трьох років. А для найменших можна купити джип серії «Kid cars sport» Невеличкі машинки серії «Kid cars», зручні та безпечні для малюків від одного року. У нашому інтернет-магазині можна придбати набір, що складається з джипа, причепа та машинки багі.Граючись машинками, діти розвивають моторику, уяву, координацію рухів.  Авто серії «Kid cars»

Шукайте безпечні машинки ТМ Tigres в магазинах вашого міста, або замовляйте у нашому інтернет-магазині виробника.