Фото - "Educational cube" - іграшка-тренажер для розвитку мовлення!

"Educational cube" - іграшка-тренажер для розвитку мовлення!

Кожна матуся мріє якнайшвидше  почути перші слова своєї крихітки. Діти розвиваються по-різному, й розвиток мовлення залежить від двох головних факторів. Найперше – це постійне спілкування з дитиною, розпочати яке варто ще до її народження!  Немовля розрізняє голос мами й тата. Він діє заспокійливо. Коли переодягаєте маля, годуєте й купаєте – спілкуйтеся!

Розвиток мовлення залежить й від розвитку дрібної моторики рук. На маленьких долоньках розміщено безліч нервових закінчень, які впливають на мовні та моторні функції мозку крихітки. Чим раніше дитина почне торкатися руками до предметів різної текстури, тим краще.  Коли період новонародженості мине й ви відсвяткуєте ваш перший місяць, дозволяйте маляті торкатися ручками до іграшок, брязкалець, вашого обличчя, волосся.

З кожним місяцем поповнюйте іграшкову колекцію малюка й обов’язково купуйте розвиваючі іграшки-сортери. Про їх користь для раннього розвитку дітей знали ще  початку двадцятого століття.

Сортер – принцип гри

Кожна іграшка має основу та отвори у вигляді того чи іншого предмета: рамки, куба, кулі, будиночка, квадратика, а також фігурки які треба підбирати відповідно до отвора в рамці. Основна мета іграшки полягає в тому, щоб навчити малюка мислити логічно. Коли дитина підбирає відповідну фігурку, вона задіює пам'ять, вчиться аналізувати і розрізняти кольори, розвиває творче мислення і здатність орієнтуватися в просторі. На відміну від багатьох інших розвиваючих ігор, сортер рекомендований дітям будь-якого віку. Виробники пропонують безпечні конструкції, без гострих кутів, з великими деталями.

"Educational cube" -  новинка з серії розвиваючих іграшок для дітей 1+  від українського бренду ТМ Тigres . Розвиваючий куб – це 2в1, сортер та конструктор. Він складається з

  •  18 різнокольорових фігурок у вигляді різних геометричних фігур
  •  6 стінок-планшеток з отворами різної форми

Дитина може скласти куб, або килимок, міст чи гараж для машинок. З яскравих стінок можна змонтувати й огорожу біля будиночка . На кожній стінці є отвори різної форми, під які необхідно підібрати відповідну фігуру. Ця іграшка - відмінний тренажер для розвитку мовлення! Адже під час гри дитина тренує дрібну моторику рук, яка відповідає за розвиток мовлення.

Користь ігор з сортером "Educational cube"

  • розвивають логічне мислення
  • знайомлять дитину з новими фігурами;
  • формують навичку порівняння предметів
  • розвивають дрібну моторику рук і тактильні відчуття
  • покращують зір, тренують пам'ять, посидючість й уважність

"Educational cube" відповідає українським та європейським стандартам якості й абсолютно безпечна для дітей з одного року. Замовляйте іграшку у нашому інтернет-магазині.