Фото - Бамбуковий посуд  -   перший посуд для малюка

Бамбуковий посуд - перший посуд для малюка

Фахівці радять вводити малюкам перший прикорм після шести місяців. Педіатри докладно розповідають, з яких продуктів варто розпочати доросле харчування та рекомендують купити малюку окремий посуд.  Так ви з раннього дитинства будете привчати дитину до особистих столових предметів й до правил гігієни.

Як вибрати перший посуд для дитини

Найперше на що варто звернути увагу – це матеріал з якого виготовлений посуд й форма тарілки. Вибирайте досить глибоку тарілку, тоді їжа не буде випадати. Будьте готові, що малюку знадобиться час, щоб навчитися акуратно їсти.

Виробники пропонують тарілки на кілька секцій – в них страви виглядають привабливіше. Зверніть увагу на тарілки з присосками. Такий посуд стане в нагоді, коли дитина лише починає самостійно їсти. Присоска вбереже тарілку від неприємного падіння. Малюкам в цьому віці дуже подобається скидати тарілку, тому присоска стане вашою страховкою від додаткового прибирання.

Дитячий посуд виготовляють з пластмаси, силікону та бамбуку.

Пластмасовий посуд легкий, міцний та простий в догляді.  Його можна мити в посудомийній машинці й гріти в мікрохвильовій печі

Силіконовий посуд абсолютно безпечний для дітей. Можна використовувати в мікрохвильовій печі. Посуд з силікону не ковзає, тому ідеально підходить для малюків, які лише розпочинають самостійно їсти.

Бамбуковий посуд підійде для батьків, які бережно ставляться до довкілля й хочуть навчити цього діток. Бамбуковий посуд, виготовлений з екологічного матеріалу, користується шаленою популярністю в усьому світі. Він не поступається своїми  властивостями посуду з пластмаси та силікону й вирізняється екологічністю.

ТМ Canpol babies - бренд, якому довіряють мами у всьому світі

За прогнозами японських вчених, саме бамбуковий посуд стане посудом майбутнього.

 У нашому інтернет-магазині можна замовити силіконовий, пластмасовий та бамбуковий посуд ТМ Canpol babies. Екологічний Бамбуковий посуд можна купити зі знижкою -30%

Аксесуари для малюків європейського бренду Canpol babies користуються шаленою популярністю й мають бездоганну

Аксесуари для малюків європейського бренду Canpol babies користуються шаленою популярністю й мають бездоганну репутацію серед матусь.