Фото - Кораблик ТМ ELFIKI екологічна іграшка для гри та розвитку малюка

Кораблик ТМ ELFIKI екологічна іграшка для гри та розвитку малюка

Серія розвиваючих іграшок ТМ ELFIKI вирізняється незвичними пастельними кольорами екологічністю та освітньою цінністю.

Колірна гама екологічних іграшок заспокійливо діє на непосидючих малюків. Приємна текстура спонукає торкатися безпечних деталей та розвивати дрібну моторику рук. Іграшки створені фахівцями для найменших, з урахуванням інтелектуальних здібностей діток, тому малеча легко зрозуміє принцип гри та розвиватиме найважливіші вміння.

Еко іграшки виготовлені з матеріалу на основі білопластику. Для утворення біопластику використовуються відходи цукрової промисловості. Цукрова тростина - відновлювальна сировина, тоді як синтетичний поліетилен виготовляється з викопної сировини у вигляді сирої нафти та нафтового газу.

 Під час росту, цукрова тростина забирає вуглекислий газ з атмосфери й виробляє кисень. Тому використання біологічного поліетилену - величезний внесок у зменшення парникових газів. Іграшки виготовлені на основі біопластику не поступаються своїми властивостями іграшкам з пластмаси, такі ж міцні й довговічні.

Еко іграшка кораблик "Barkas" – універсальна іграшка для гри на вулиці та вдома. Кораблик відмінно плаває, тому стане улюбленою іграшкою у ванній кімнаті. Іграшку можна взяти на прогулянку та у дитячий садок.

Баркас – це розвиваюча іграшка-сортер. З корабликом додаються п’ять великих та безпечних для дітей від одного року фішок різних кольорів та форм. На кораблику розміщені отвори різної форми, до яких необхідно підібрати фішки.

Підбираючи фішки дитина:

  • Розвиває дрібну моторику рук
  • Логічне мислення
  • Посидючість та уважність
  • Знайомиться з формами та кольорами
  • Призначена для дітей від одного року

Купити кораблик можна в магазинах вашого міста, або замовити іграшку онлайн у нашому інтернет-магазині. Іграшка запакована в презентабельну коробку, тому чудово підійде на подарунок.

Іграшки бренду ELFIKI створені з турботою про довкіллі та майбутнє дітей.

Бережіть природу й розвивайте малюка разом з нами!