Фото - Зберігайте спокій, та годуйте малюка грудьми. Молоковідсмоктувач LOVI стане вам в нагоді

Зберігайте спокій, та годуйте малюка грудьми. Молоковідсмоктувач LOVI стане вам в нагоді

Грудне вигодовування – найкраще харчування для новонародженого, що сприяє здоровому розвитку малюка. ВООЗ наголошує, що грудне вигодовування знижує ризик пневмонії та інфекційних захворювань й допомагає мамі швидше відновитися після пологів.  

  • Грудне вигодовування – запорука здорового росту та розвитку. Доведено, що діти, яких годували грудьми комунікабельніші та відкритіші.
  • Процес грудного вигодовування має важливий психологічний аспект. Малюк не лише втамовує голод, від відчуває себе щасливим.
  • Грудне вигодовування – фундамент здорової психіки дитини.
  • Жінки, які годують грудьми, втрачають багато калорій, тому швидше повернуться до звичної ваги.
  • Годування грудьми знижує ризик раку яєчників та грудей.
  • Процес лактації знижує ризик післяродової депресії та дарує мамі відчуття спокою.
  • Материнське молоко багате на поживні речовини й є ідеальною натуральною їжею для новонароджених.
  • Діти на грудному вигодовуванні менше схильні до зайвої ваги.
  • Антитіла, що містить, грудне молоко, передаються дитині й малюк від мами отримує природний імунітет.
  • Годування грудьми – особливуй ритуал, що заспокоює й малечу, й маму.

Стрес та тривога,  можуть негативно вплинути на грудне вигодовування. В сьогоднішніх реаліях ми усі відчуваємо тривогу. Матусі важливо піклуватися про своє здоров’я та збереження лактації, адже це важливо для дитини.   

Прості поради щодо дій спрямованих на збереження грудного молока:

Якщо ви відчуваєте, що кількість молока зменшилася, частіше прикладайте малюка до грудей. Приготуйте теплий плед й термос з гарячим чаєм, щоб взяти з собою в укриття у разі необхідності.

Налаштовуйтесь на позитивні думки. Якщо ви відчуваєте стрес, намагайтеся сфокусувати свої думки на дитині або на щасливих спогадах.  Спілкуйтеся з малюком під час лактації, це заспокоює.

Пропонуйте частіше груди. Часте годування грудьми сприяє більшому виробленню молока.

Користуйтеся молоковідсмоктувачем, якщо відчуваєте, що груди переповнені, або ж якщо молока не достатньо. Двофазний Електричний Молоковідсмоктувач LOVI Expert - експерт у розв’язанні проблем з лактацією. Він ніжно та безболісно зціджує молоко, за допомогою інноваційної технології 3D Pumping. Силіконова насадка працює в Технології 3D – імітує процес ссання малюком: ефективно та ніжно.

 Технологія силіконової насадки дозволяє стимулювати сосок повністю. Працюючи всією своєю поверхнею, спеціальна насадка масажує, стимулює та смокче сосок так само, як це робить малюк. Його дизайн та функціональність, так само як в випадку двофазного молоковідсмоктувача, чудово відображають природній ритм ссання малюка. Особливість молоковідсмоктувача LOVI в тому, що пристрій  може працювати до трьох годин без мережі, тому його можна взяти з собою в безпечне місце.

Бережіть себе, малюка й грудне вигодовування!