Фото - Ігровий столик ТМ Tigres – іграшка, якою одночасно можуть гратися братик та сестричка

Ігровий столик ТМ Tigres – іграшка, якою одночасно можуть гратися братик та сестричка

Купити ігровий столик

 Восени та взимку прогулянки з малюком стають коротшими. Улюблена пісочниця  пустує, бо бавитися в теплому одязі з холодним піском зовсім не приємно.  Проте гра з піском надзвичайно корисна для діток. Особливо, якщо малеча гіперактивна, погано спить й вередує – піскотерапія допоможе вивільнити зайві емоції та заспокоїть малюка.

Як облаштувати пісочницю вдома

Щоб облаштувати зручну пісочницю вдома, варто купити ігровий столик. Фахівці українського бренду ТМ Tigres створили ігровий столик,  який слугуватиме зручною пісочницею за будь-якої погоди. Столик складається з трьох секторів, одже одночасно зможуть гратися братики й сестрички.

Ігровий столик

Столик невеликого зручного для дітей розміру.  Три сектори  нагадують три окремі ємкості. Іграшку можна використовувати для гри з піском та водою, а також розвивати моторику за допомогою круп. Для цього варто насипати крупи в один з секторів та заховати деталь іграшки. Весела гра розвиває логіку, моторику та уяву!

Багатофункціональний столик

В асортименті TM Tigres є багатофункціональний столик . Ця іграшка поєднує в собі три тематичні сектори  

  1. Сектор міні кухня з плиткою та кухонними аксесуарами, на якому дитина буде вчитися готувати
  2. Розвиваючий сектор-сортер . На кришці сектора 10 отворів різної форми для яких малюку необхідно підібрати відповідну фішку, які входять в комплект.
  3. Сектор - cтолик з кришкою. Його можна використовувати для гри з водою та піском.

Граючись столиком дитина:

 

  • Вивчатиме форми
  • Розвиватиме логічне мислення
  • Розвиватиме дрібну моторику рук
  • Розвиватиме уяву
  • Вивчатиме кольори
  • Розвиватиме просторове мислення

Багатофункціональний ігровий столик для дітей від ТМ Tigres - ідеальний подарунок на День Святого Миколая та на День народження. За допомогою столика можна розвивати й соціальні навички дитини: вчити крихітку гратися з друзями та ділитися кухонними аксесуарами чи фішками, або разом ліпити пасочки у секторі для піску. Столик продається у гарній коробці з комплектом наклейок на різні тематичні зони, а також з інструкцією з монтажу.

Замовляйте столик зі знижкою -20%   у нашому інтернет-магазині.

Купуйте у нас-економте свій час!