Фото -  Що всередині м’якої іграшки?

Що всередині м’якої іграшки?

Улюблений ведмедик чи зайчик, а може їжачок чи собачка? М’яка іграшка багато років викликає теплі почуття, коли ви торкаєтеся її поглядом. Вона береже наше дитинство. Навіть, коли ми стаємо батьками, в душі - лишаємось дітьми.        

                                                      

 Милий дизайн, приємна тканина, а що ж в середині наших улюблених іграшок?

Основа м’яких іграшок – безпечне силіконізоване волокно. Саме від наповнення залежить довговічність іграшки, яку час від часу необхідно прати.

Що таке силіконізоване волокно

Силіконізоване волокно відноситься до поліефірних волокон, які використовують виробники іграшок. Волокно гіпоалергенне та практичне й має цілу низку переваг:

  • Не викликає алергічну реакцію
  • Не вбирає вологу й сторонні аромати
  • Відштовхує пил
  • Має м’яку й водночас пружну структуру
  • Не деформується

ТМ Тigres – безпечні та довговічні іграшки для дітей від 1 до 101 року!

                                                                               

Іграшки ТМ Tigres милі, довговічні та практичні. Виготовлені з сертифікованої тканини й наповнені силіконізованим волокном, приємні та теплі на дотик. Для  найменших дизайнери створили м’які іграшки-антистреси для розвитку дрібної моторики рук й заспокоєння.

  Крім волокна, іграшки-антистреси наповнюють спеціальними кульками. Це поліпропілен – безпечний матеріал, що володіє підвищеною щільністю й зберігає свої властивості після численного прання.

З чого виготовляють силіконізоване волокно

Силіконізоване волокно виготовляють з пластмасових пляшок! У м. Фастові, що на Київщині, підприємство «Еко-Втор», щомісяця переробляє близько 70 млн  пляшок й виготовляє 2 млн кг безпечного волокна!  Завдяки досвідченим фахівцям, високим технологіям виробництва та новій виробничій лінії, якість волокна відповідає міжнародним стандартам.

ТОВ Еко-Втор вирішує одразу кілька важливих завдань: дбає про довкілля й забезпечує сировиною українські компанії.

                                               

ТМ Tigres піклується про розвиток емоційного інтелекту, тактильних відчуттів й про майбутнє дітей.. Дизайнери компанії створюють м’які іграшки з душею, адже знають, що це – найкращі друзі для дітей й милі подарунки для дорослих.

Купуйте іграшки ТМ Tigres в магазинах вашого міста, або замовляйте у нашому інтернет-магазині виробника.