Фото - Гараж, трек чи парковка  Wader -  замовляйте подарунок за акційною ціною!

Гараж, трек чи парковка Wader - замовляйте подарунок за акційною ціною!

Купити іграшку WADER

  Гаражі, парковки та треки Wader  користуються популярністю серед дітей.  Траси зі складними розв’язками та  інфраструктурою, підйомами та спусками, захоплюють своєю реалістичністю малюків різного віку. Треки Wader  безпечні для однорічних крихіток,  іграшками із задоволенням граються дошкільнята.  

З іграшкою Wader малюк зможе:

  • відчути себе водієм на швидкісній трасі
  • вивчати правила дорожнього руху
  • моделювати різні дорожні ситуації
  • залучати спецтехніку для ремонту траси
  • влаштовувати перегони та авторалі

  Конструкція паркінгів й доріг Wader продумана до дрібниць. Зрозуміла інструкція й проста, але водночас надійна система з’єднань «клік-клік» допоможуть скласти парковку за лічені хвилини.  

 Кожен елемент має на торцях язички, що виступають й відповідні їм за формою заглиблення. Трохи нахиливши деталі, їх з'єднують по черзі, складаючи міцну конструкцію. З таким з'єднаннями парковки й дороги тримаються міцно. Їх можна переносити чи пересувати, не пошкодивши конструкцію.

 Купити багаторівневий гараж Wader – подарувати дитині яскраві емоції

   В малюків особливе захоплення викликають гаражі з трасою по якій можна спускати машинку по спіралі. Серія іграшок Play Tracks Garage – новинка від  Wader для дітей 1+

    Play Tracks Garage - гараж 2 поверхи – іграшка для любителів дорожніх пригод. Дворівневий гараж для парковки автомобілів та безпечна траса довжиною 3,4 метра. У набір входять тематичні наклейки та автомобіль Kid Cars

   Play Tracks Garage - гараж 3 поверхи – трирівневий гараж з трасою загальною довжиною 4,6 м.  Траса складається з різнокольорових деталей, яскравих наклейок та двох автомобілів  Kid Cars Sport та Kid Cars Sport з причепом.

   Play Tracks Garage - гараж з трасою – це багаторівнева парковка зі складними дорожніми розв’язками довжиною 5,5 м.  У набір входить автомобіль Kid Cars Sport та 2 автомобілі Kid Cars Sport з причепами, на яких є додаткові транспортні засоби. Граючись іграшкою малюк фантазуватиме та розвиватиме дрібну моторику рук та логічне мислення. Моделюватиме різні дорожні ситуації та вивчатиме правила дорожнього руху.

   Play Tracks Garage - паркінг з трасою довжиною 9,1 метра для захопливої гри! Рухаючись складними дорожніми розв’язками малюк зрозуміє систему правил дорожнього руху та вчитиметься толерантного поводження на дорозі. Набір включає аксесуари, наклейки та 5 транспортних засобів - один автомобіль Kid Cars Sport та 2 автомобілі Kid Cars Sport з причепами, на яких є додаткові транспортні засоби.

Ширина траси парковок 9 см. По краях дороги є спеціальні бортики, щоб попередити дорожньо-транспортну пригоду й машинки не злетіли з траси під час перегонів. Тематичні машинки серії Kid Cars ідеальні для гри з парковками Wader. Моделюючи різні дорожні ситуації та фантазуючи, дитина може залучати спецтранспорт: швидку, пожежну чи евакуатора. 

Купити гараж Вадер можна на подарунок і хлопчикові, й дівчинці. Якщо ви зберете конструкцію на святі, діти гратимуться разом та розвиватимуть комунікативні й соціальні навички. Купити гараж WADER З бзкоштовною доставкою можна у нашому інтернет-магазині