Фото - Haberman від Canpol Babies – унікальна антиколікова пляшечка

Haberman від Canpol Babies – унікальна антиколікова пляшечка

 

Нова дитяча пляшка Canpol Babies Haberman з унікальною антиколіковою системою - запатентований продукт та революційний крок в мінімізації коліків під час годування дітей. Це  новий, природний підхід до мінімізації повітря при годуванні - спеціальна форма соски, яка виводить повітря з дитячого харчування.

Найчастіше, причиною виникнення коліків є повітря, яке дитина заковтує в процесі споживання з пляшечки суміші, або зцідженого грудного молока. Повітря потрапляє з їжею у кишківник, в результаті чого відбувається здуття животика, що в свою чергу призводить до виникнення больових відчуттів. Малюк стає дратівливим, плаче тривалий час.
Фахівці Canpol вabies винайшли унікальний запатентований продукт - пляшечку Haberman - аби максимально знизити ймовірність виникнення коліків у малюків через заковтування повітря в процесі годування!
На відміну від інших пляшок, в антиколіковій пляшечці Haberman соска утворює окрему камеру, яка залишається щільно заповненою їжею під час годування, не залежно від кута нихилу пляшечки! Повітря не змішується з їжею, яку дитина добуває з соски!
Схема розміщення молока в пляшці Haberman: їжа в сосці повністю відокремлена від їжі в пляшці.Соска містить спеціальну антиколікову систему яка утворює окрему камеру, яка заповнена їжею протягом усього годування, незалежно від кута нахилу пляшки. Повітря випускається в пляшку і відділяється від їжі, яку дитина смокче з пляшечки. Завдяки цьому під час годування знижується кількість бульбашок повітря і піни, які потрапляють в їжу, що зводить до мінімуму ризик виникнення кольок. Невелика кількість їжі в сосці створює сильний тиск, тому їжа з пляшки надходить тільки через смоктання дитини.

Потік молока в соску можна регулювати, повертаючи пляшечку вліво або вправо. Багато мам уже випробували пляшечку Haberman і вони в один голос стверджують: це прорив у боротьбі з коліками.

Спробуйте і Ви для вдалого початку годування з пляшечки!