Фото - Іграшка собачка  - купіть  дитині вірного м’якого друга

Іграшка собачка - купіть дитині вірного м’якого друга

Іграшки-собачки займають особливе місце у щасливому дитинстві.  І так само як і ведмедики користуються шаленою популярністю й серед  дорослих. Напевно тому, що собака – найвірніший друг людини ці іграшки лідери продажів у всьому світі. 

Що треба знати, щоб купити якісну іграшку собачку

Якщо ви вирішили купити іграшку собачку для дитини зверніть увагу на матеріал з якого вона виготовлена, та фурнітуру, якою оздоблена. Зокрема, для дітей до трьох років найкраще купити собачку з вишитими елементами, адже діти у цьому віці можуть відривати вставні очки й носики й це може бути небезпечно.   Вибирайте іграшку  природного кольору без різкого запаху, м’яку та приємну  на дотик. Щодо наповнення, то найкраще для цього підходить  силіконізоване волокном      (хллофайбер).  Воно синтетичне, але абсолютно безпечне для дітей з народження.  Не викликає алергії, в ньому не заводяться шкідники, воно відштовхує пил й не втрачає своїх властивостей після багаторазового прання. Найкраще купити собачку вітчизняного виробника, який гарантує високу якість продукції. Часто іграшки, привезені з Китаю, не мають необхідних сертифікатів  і можуть завдати шкоди здоров'ю дитини.

Яку іграшку собачку вибрати

У нашому інтернет-магазині є іграшки різних розмірів та порід. Щоб собачка стала улюбленою, погортайте сторінки магазину разом з дитиною.

Іграшка собачка Жан-Жак сподобається  найменшим. Вона має зручну форму, тому з нею маля засинатиме й переглядатиме улюблені мультфільми.

Собачка лабрадор з симпатичними вусиками стане кращим другом для хлопчика, а Собачка пудель – для дівчинки. Собачка Лайка - оригінальна, білосніжна м'яка іграшка від ТМ Тигрес. Така симпатична і добра собачка безсумнівно завоює симпатію вашого малюка!

Собачка чихуахуа в сумочці та в сукенці - симпатична іграшка для справжніх модниць. Ця чарівна собачка стане улюбленим аксесуаром для дівчаток, вона буде дарувати своїй власниці миті ніжних обіймів і приємних спогадів. 

У нашому інтернет-магазині безліч собак. Є навіть золотий призер  - Собачка Басет, переможець Національного конкурсу у номінації «Краща іграшка 2018»

Купіть іграшку собачку дитині й дізнайтеся більше про її страхи

Усі діти мріють про домашніх улюбленців і обов’язково зрадіють іграшковому другу, який скоро стане повноцінним членом вашої родини. Дитина вигадає собачці ім’я й наділить його своїми рисами характеру. Прислухайтеся до розповідей про іграшку собачку, так ви дізнаєтеся, що хвилює малюка,  про його страхи та переживання, а може й про труднощі в садку чи спілкуванні з однолітками.

Вибирайте м’яких собачок на подарунок дітям і дорослим. Ця іграшка слугуватиме оберегом у домі й наповнить теплом ваше життя.