Фото - Трек WADER для неймовірних автопригод

Трек WADER для неймовірних автопригод

Усі хлопчики й дівчатка люблять гратися машинками. Великі й маленькі чотириколісні моделі є у кожного автолюбителя. Але якщо ви хочете здивувати малечу,  варто купити трек вадер – багаторівневу трасу з гаражами та інфраструктурою. Автотреки  цікаві для дітей молодшого шкільного віку.  І абсолютно безпечні для малюків від дванадцяти місяців. Однак якщо ви вирішили купити трек вадер однорічному малюку, то з задоволенням гратимете разом з ним

Перед тим, як купити авто трек варто звернути увагу на:

  • довжину тpacи
  • кількість мaшин
  • кількістьдeтaлeй  
  • складність тpека
  • розмір трека

ТМ WADER пропонує багаторівневі треки довжиною від 1,8 метра до 9 метрів .

Дитячий гараж вадер - ігровий набір, в який входить два поверхи гаража, та автодорога  довжиною 1,8 м. Парковка обладнана ліфтом, який транспортуватиме машинку з першого поверху на другий і навпаки. У комплект входять фігурки дерев для реалістичної гри.

Дитячий гараж з ліфтом -  новий цікавий ігровий трирівневий набір, в який входить три поверхи гаража то траса довжиною 2,3 м.

Дитячий паркінг з трасою «Kid Cars 3D» - чудовий ігровий набір, який складається з дворівневого гаража  та  9,1 м захопливої траси, триповерховий паркінг й три автомобілі Kid Cars.

Цей дитячий паркінг відрізняється унікальною системою збирання click-click і спеціально розробленим з’єднанням.  Завдяки цьому дитина може з'єднувати всі елементи кожного разу по-різному, створюючи найрізноманітніші конструкції.

Дитячий паркінг можна комбінувати з іншими наборами з серії Kid Cars 3D, Kid Cars або Kid Cars Sport.

Треки вадер:

  • мають надійну конструкцію
  • відповідають віковим потребам малюка
  • мають спеціальні з’єднання й дозволяють дитині складати дорого різної складності  

Перед тим, як купити трек, подумайте, яка іграшка принесе найбільше радості автолюбителю? Та, яку він вибере сам. І звичайно ж – міцна! Бо ж яка радість від трека, що зламається в перший день. Усі треки вадер міцні, вони мають сертифікат якості й перевірені роками надійні конструкції. У нашому інтернет-магазині ви можете вибрати разом з дитиною та купити трек вадер і бути впевненим в його якості та оригінальності. Адже ТМ Tigres – єдиний офіційний дистриб’ютор ТМ WADER на території України. Якщо ви оформите замовлення до 15:00, ми відправимо його в той самий день, а якщо сума вашої корзини буде понад 600 грн то й за доставку оплатимо .

Купуйте у нас – економте свій час!