Фото - Іграшка-сортер для раннього розвитку дитини

Іграшка-сортер для раннього розвитку дитини

 

   Ранній розвиток крихітки варто починати з перших місяців дитини, а коли малюк почне споживати «дорослу» їжу, приблизно в шість місяців, варто купити іграшку-сортер .

   Іграшки-сортери призначені для дітей 1+  Проте сортерами українського виробника ТМ Tigres малюк може гратися з шестимісячного віку, коли почне впевнено сидіти.  Розвиваюча серія іграшок бренду Tigres  виготовлена з безпечного сертифікованого матеріалу, без гострих кутів й дрібних елементів.

 Іграшки-сортери створені фахівцями спеціально для розвитку малюка у ранньому  віці:

  • розвивають логічне мислення
  • знайомлять дитину з кольорами,  фігурами
  • формують навичку порівняння предметів
  • розвивають дрібну моторику рук і тактильні відчуття
  • покращують зір, тренують пам'ять, посидючість й уважність

Іграшка-сортер "Forest schооl" допоможе у грі познайомити малечу з кольорами, цифрами, а також тваринками. Це універсальна іграшка для раннього розвитку малюка.  

Іграшка складається із сторін з фігурами різної форми, в які вставляються фігурки тварин. У верхній й нижній частині сортера розмішені фігурки перших букв та цифр.

Найперше, що розвиває іграшка-сортер це – сприймання. Тому розвиваючі іграшки виготовляють  різних кольорів.  Яскраві кольори допоможуть  дитині розвивати зорові навички, а велика кількість деталей - дрібну моторику рук.

Усі розвиваючі іграшки ТМ Tigres з маркуванням 1+ безпечні для дітей від дванадцяти місяців. Вони розроблені з урахуваннях фізичних і розумових здібностей малюків та відповідають українським та європейським стандартам якості.

Ви можете купити розвиваючу іграшку у магазинах вашого міста, або замовити у інтернет-магазині виробника.