Фото - Кружка непроливайка LOVI - ваш малюк відчує себе дорослим!

Кружка непроливайка LOVI - ваш малюк відчує себе дорослим!

У шестимісячному віці малюкам починають вводити перший прикорм. Фахівці радять у цьому ж віці привчати дитинку до самостійного пиття з кружки. Малюки, які були лише на грудному вигодовуванні, швидше привчаються пити самостійно, адже у них не було зручної пляшечки з соскою, як у крихіток на штучному вигодовуванні, проте завдяки кружкам LOVI дитина легко навчиться пити, не проливаючи рідину.

 Кружка непроливайка для самостійного пиття

Налийте рідину у кружку, спочатку трішки відпийте, смакуючи самі. Кружка має яскравий дизайн і малюк обов’язково потягнеться до вас і схоче спробувати. Спочатку дитина зробить лише один ковток, адже навик кількох ковтань поспіль з’явиться згодом. Якщо дитина хоче погратися кружкою – не забороняйте, адже у цьому віці дитина любить усе досліджувати. Якщо кружка сподобається, дитина охоче буде з неї пити.   

І ще один секрет. Якщо дитини охоче п’є з пляшечки й категорично відмовляється пити з кружки непроливайки, наливайте у пляшечку просту воду, а у кружку соки та смачні компоти.   

Моя перша кружка Easy Switch - ідеальна, щоб навчитись самостійно пити для малюків від 6 місяців.

Кружка невеликого розміру зі зручними ручками та м’яким носиком, що не подразнює чутливі ясна малюка.

Кружка 360 Drink Master 250 мл Wild Soul Boy призначена для дітей від 9 місяців:

  • Кружка LOVI 360 оснащена інноваційною системою герметизації, завдяки якій діти звикають до природного дорослого пиття, як з відкритої ємкості, але без проливання.
  • Кружка має спеціальні прорезинені нековзаючі ручки і стійку гумову основу.
  • Антибактеріальний захист носика SaniconcentrateTM  дозволяє скоротити розмноження бактерій на 99% протягом 24-х годин - завдяки природним властивостям іонів срібла, якими оброблений силіконовий ущільнювач кружки!

Купити кружку можна у нашому інтернет-магазині за акційною ціною.  Кружки непроливайки доступні у різних кольорових рішеннях й ідеально поєднуються з пустушками LOVI з тієї ж серії.