Фото - Брязкальця й прорізувачі – перші іграшки в житті малюка

Брязкальця й прорізувачі – перші іграшки в житті малюка

  Якщо брязкальця покликані розвивати крихітку, то прорізувачі створені, щоб полегшити процес прорізування зубчиків.  Постійний свербіж у роті, занепокоєність, зниження імунітету, поганий апетит, постійні  пальці в роті - свідчать про те, що у вашої дитини скоро з’являться зубчики й саме час купи прорізувач. У нашому інтернет-магазині, ви можете купити прорізувачі, щоб полегшити неприємні відчуття у малюка .  

Для чого потрібні прорізувачі для зубів

Педіатри наголошують на необхідності використовувати спеціальні іграшки в період прорізування зубів.  Ці багатофункціональні іграшки допоможуть вирішити одразу кілька проблем: 

Прорізувачі легко усувають свербіж ясен без їх травмування. Вони мають рельєфну структуру, легкі пухирці, які ефективно масажують слизову оболонку та не викликають неприємних відчуттів.

  • Якщо обирати кольорові іграшки з розвиваючими елементам, можна одночасно покращити дрібну моторику, розвивати сенсорне сприйняття, знайомити з кольорами та формами. Завдяки яскравому забарвленню малюк вчиться фіксувати увагу та вдосконалює навички хватання.
  • Водяні прорізувані наповнені дистильованою водою і їх необхідно потримати трохи в холодильнику. Принцип роботи таких прорізувачів – холодна рідина, яка моментально заспокоює роздратовані ясна дитини. Зверніть увагу, що ці прорізувачі не можна заморожувати або кип'ятити.

Прорізувачі-брязкальця одночасно заспокоюють та відволікаюь маля. Іграшки яскравого кольору з різними елементами розвивають моторику рук та увагу дитини.     

Дерев’яні прорізувачі- новий асортимент еко-іграшок,  виготовлений із натурального, міцного буку, ретельно відшліфованого, який не має запаху і є гіпоалергенним.

Найкращі прорізувачі – якісні та безпечні

У нашому інтернет-магазині можна купити прорізуввачі від європейського виробника Canpol babies.

Аксесуари для дітей виготовлені зі спеціального безпечного матеріалу та мають всі відповідні сертифікати якості. Іграшки легко мити під проточною водою з використанням дитячого мила.

Ось кілька причин чому вам необхідно купити прорізувач:

  • Забезпечує безболісний масаж запалених ясен
  • Відволікає увагу й знижує роздратування та збудження
  • Охолоджує ниючий біль у яснах й знімає набряк (водяний прорізував)
  • Розвиває тактильні відчуття і колірне сприйняття
  • Викликає позитивні емоції

Замовляйте іграшки та аксесуари для діток у нашому інтернет-магазині й будьте впевнені: ви обираєте найкраще!