Фото - Іграшки для піску та води від української ТМ Tigres

Іграшки для піску та води від української ТМ Tigres

Іграшки для піску та води купити

   Іграшки невіддільна частина дитинства. Купити розвиваючі іграшки та набори для творчості сьогодні можна онлайн з доставкою до дверей. Діти разом з батьками можуть обирати іграшку улюбленого кольору.  Пірамідки, пазли, ляльки ведмедики, машинки – в інтернет-магазині є іграшки різної вікової категорії

   Серед цього різноманіття влітку найпопулярніші іграшки для піску й води. В теплу погоду малеча на вулиці отримує необхідний вітамін D, тому гра на свіжому повітрі надзвичайно корисна.

Влітку пісочниця найпопулярніше місце для малюків. Тут збираються діти різного віку. Вони граються, знайомляться, спілкуються та вчаться бути частиною колективу. Саме у пісочниці дитина отримує перші навички соціалізації та знаходить друзів. Ігри з піском відіграють важливу роль у розвитку дитини. Гра у пісочниці  розвиває дрібну моторику рук, фантазію, посидючість та просторове мислення. 

Які купити іграшки для піску

Можна купити звичайний набір для піску: граблі, лопатка, пасочка та відеречко. Або обрати набір доповнений корабликом ситечком та лійкою.  У інтернет-магазині Тигрес  у розділі пісочні набори можна купити набори для піску з малюнками улюблених героїв, різноманітні пасочки, лопатки та граблі.  Іграшки можна купити окремо, або ж придбати набір для піску.  

 Радимо звернути вашу увагу на набір для гри з піском та водою, який складається з 7 елементів:

-  основа – лоток розміром 36х36x12 см
-  елемент для кріплення млинка
-  млинок двокомпонентний для піску та води з вітряком
-  відеречко «Вежа» на 1л
-  лопатка та граблі
-  пасочка                                                                                                                                                                                                                             -  маленький кораблик

Цією іграшкою малюк гратиметься у пісочниці, на березі водойми та вдома! Млинок кріпиться до стінки лотка й починає рухатися, якщо на нього зверху сипати пісок чи лити воду. З лотка можна зліпити велику пасочку – основу для замку, а з фігурного відеречка вежі замку. Якщо на березі моря змішати вологий пісок з дрібними камінчиками та мушлями, то вийде зліпити міцну фортецю.

У дощову погоду влаштуйте вдома риболовлю. Придбайте вудку з рибками. Рибки вибирайте невеликого розміру. Налийте у лоток воду. Покладіть туди рибки й кораблик. Хай дитина ловить рибку й по одній транспортує її на кораблику до берега! Крихітка розвиватиме терпіння та координацію рухів. А якщо придбати дві вудки й ще одного кораблика, можна влаштувати змагання з малюком.  

У лотку зручно зберігати іграшки. Також дитина може використовувати його як стільчик для іграшок чи й сидіти самостійно. Стінки лотка міцні, надійні й якісні, як і всі іграшки української ТМ Tigres.

Оформити замовлення в інтернет-магазині просто! Переглядайте іграшки, гортайте фото натискайте кнопку «Купити» під фото. Наші менеджери зателефонують вам для уточнення деталей.

Якщо ви зробите замовлення до 15:00 ми відправимо іграшку того ж дня!