Фото -  Швидка, поліцейська  чи автівка спецпризначення – який Merсedes-Benz Sprinter обере ваш малюк?

Швидка, поліцейська чи автівка спецпризначення – який Merсedes-Benz Sprinter обере ваш малюк?

Дозвольте дитині купити іграшку самостійно

Нова іграшка завжди  викликає в дитини інтерес. Але чимало забавок лежить на поличках, бо вони сподобалися батькам, а не малюку. Дорослі часто купують те, що колись хотіли в дитинстві. Або ж обирають іграшку, бо вона здається корисною для розвитку, чи тому, що саме ця іграшка дуже модна й її рекомендують блогери. Але жодної освітньої цінності така іграшка не несе, якщо малюк нею не грається. Натомість дитина дуже цінує іграшки, які обирає сама. Для цього достатньо зайти в інтернет-магазин й дозволити малюку купити собі іграшку самостійно.

Звісно, ви можете впливати на вибір дитини, наприклад відкрити інтернет-магазин надійного виробника з акційними пропозиціями. Але остаточний вибір зробить дитина. І цю іграшку малюк цінуватиме.

Чому варто купити різні моделі Mersedes-Benz Sprinter

Сьогодні важко уявити дитячу кімнату без іграшкових машинок. Чотириколісні іграшки ваблять усіх без винятку діток. І якщо найменшим цікаво, коли машинка просто рухається, то старші дітки закладають у гру особливий зміст. Вони фантазують й переживають різні ситуації, які малює їхня уява.Тому важливо, щоб у малюка був достатній вибір іграшок для розвитку фантазії.

Mersedes-Benz Sprinter за акційною ціною в інтернет-магазині виробника

У інтернет-магазині українського бренду ТМ Tigres великий вибір іграшкових машинок. Особливе місце належить ліцензійній колекції  Mercedes-Benz Sprinter. Це унікальна для ринку України ліцензійна серія автомобілів Mercedes-Benz Sprinter: прототип всесвітньовідомої марки в масштабі 1:24. 

 Пасажирські, вантажні та спеціалізовані Mercedes-Benz Sprinter  - 45 моделей, кожна з яких унікальна, що підтверджує голограма на упаковці.

Машинки виготовлені із безпечної високоякісної сировини ABS, що відповідає українським та європейським стандартам якості. Пасажирські та вантажні автомобілі мають багато рухомих елементів: в іграшках відкриваються передні та задні двері, підіймається та опускається кермо. М’які колеса автомобіля дозволяють з легкістю маневрувати й не ковзати, виготовлені з безпечної сировини TPE (що по механічним характеристикам схожа на резину). 

У липні на визначений асортимент автомобілів з ліцензійної серії діє акційна пропозиція: знижка 20%

Ваш малюк зможе обрати поліцейську, швидку чи автівку спецпризначення з яскравими розпізнавальними наклейками. Іграшка безпечна для діток від трьох років. Колекційне авто сподобається й дітям старшого віку.

Дозвольте дітям обирати іграшки у нашому інтернет-магазині самостійно. Разом з нами ви будете виховувати самостійних та розумних дітей.

Купуйте українське!