Фото - Набори для піску ТМ WADER за акційною ціною

Набори для піску ТМ WADER за акційною ціною

Літо в розпалі й саме час купити набір для піску ТМ Wader

Іграшки європейського бренду вирізняються своєю міцністю й довговічністю, тому користуються популярністю серед українських батьків. Асортимент Wader – це розвиваючі іграшки, конструктори, машинки-гіганти, величезний автопарк та набори для гри з піском та водою.

 Де купити оригінальні іграшки Wader

Влітку на полицях онлайн та офлайн магазинів пісочні набори Вадер займають особливе місце. Міцна пластмаса, яскравий дизайн, улюблені герої малят, а головне –  репутація виробника, незмінне гасло якого  - бездоганна якість в руках дитини. Іграшки Wader відповідають віковим та інтелектуальним здібностям дітей й мають сертифікат відповідності. Перед тим як купити іграшку, обов’язково звертайте увагу на виробника й на вікові обмеження. Лише сертифіковані іграшки мають усю необхідну інформацію.

У нашому інтернет-магазині можна замовити онлайн іграшки Wader за приємними цінами.

Зокрема у липні можна купити іграшки для гри з піском за акційною ціною.

Якщо ви шукаєте подарунок, то іграшкова вантажівка City Truck з причепом та з набором для піску – ідеальний сюрприз для літнього іменинника. Іграшка безпечна навіть для однорічних малюків.

Величезна вантажівка довжиною 68 сантиметрів вразить своїми габаритами та здивує малечу функціональністю. В машинці кузов повертає на дев’яносто градусів та відкидається причіп. У комплекті з вантажівкою малюк отримає млин для піску, лопатку, граблі та чотири оригінальні формочки з веселими картинками, що нанесені за допомогою сучасної технології IML. Іграшка міцна, практична й довговічна.

Візок з набором для піску - цікава пропозиція для діток, які навчилися впевнено ходити. У набір входить візок, дитяче відерце, лійка, сито, дві формочки для піску, граблі та лопатка.   

Завдяки спеціальній технології нанесення IML, яскраві зображення діснеївських героїв не втрачають свого вигляду під впливом сонця чи води. На візочку можна возити не лише пісок, а й улюблені іграшки. Візок укомплектований додатковою поличкою з бортиками, завдяки якій вантаж не випаде під час транспортування.

Для активних діток, які прагнуть допомагати батькам у дворі, або в саду, фахівці брену Wader створили візочки для перевезення вантажу.

Візок з двома зручними ручками та їздить на одному великому колесі - іграшкова копія справжнього візка. В візку можна перевозити пісок, каміння й гілочки. А ще дорослі можуть возити дітей. Адже візок витримує навантаження до 100кг!

Серед акційних пропозицій липня різноманітні набори для піску з зображенням діснеївських героїв. Трансформери, принцеси Дісней, Дорі, Ваяна, моя маленька Поні – обирайте на нашому сайті зі знижкою 20% й даруйте гарний настрій вашим діткам!