Фото - Післяпологові прокладки Canpol babies  - must have у перші дні після пологів

Післяпологові прокладки Canpol babies - must have у перші дні після пологів

 Передбачувана дата пологів наближається й ви починаєте  збирати сумку в пологовий. Не забудьте про післяпологові прокладки. Адже вони знадобляться Вам одразу після народження малюка.

Спеціально розроблені післяпологові прокладки Canpol Babies  відрізняються від звичайних прокладок своєю гігроскопічністю.  Гінекологи-акушери наполягають на тому, що післяпологові прокладки – це незамінна річ, яку гідно зможуть оцінити молоді жінки, особливо в перші кілька днів після пологів. Саме в ці дні матка самоочищується, з’являються інтенсивні кров’янисті виділення (лохії), які вже через тиждень будуть ставати мізернішими. Процес самоочищення триває приблизно п’ять тижнів, і виділення до цього моменту вже закінчуються. 

Переваги сучасних післяпологових прокладок

Ще зовсім недавно вагітні жінки робили саморобні підкладки з натуральної тканини. Однак, такі підкладки не стерильні й зовсім не зручні. Та й на 100% не захищають від протікання. Прокладки післяпологові швидкопоглинаючі 10шт. Canpol babies володіють високою поглинаючою здатністю.

 

 Радимо придбати  денні та нічні прокладки.  Нічні - зі збільшеною поглинанаючою здатністю і збільшеним розміром, ідеально підходять для використання вночі, під час сну, і протягом першої доби після пологів. Денні прокладки мають аналогічні властивості, але менші розміри, вони комфортні й не помітні під час носіння.

  • Широка, профільована форма, а також тонка структура гарантують непомітність і ефективний захист під час лежання. Широка клейка смужка утримує прокладку на місці.
  • М'який верхній шар щільно прилягає до наповнення, не розшаровується, запобігає прилипанню до шкіри і її подразненню.
  • Суперабсорбент швидко вбирає рідину, утримує вологу всередині прокладки і нейтралізує запах.
  • Широка профільована форма.
  • Дихаючий, м'який зовнішній шар

 

У нашому інтернет-магазині ви можете придбати післяпологові прокладки за акційною ціною.Європейський бренд Canpol babies пропонує усі необхідні аксесуари, які знадобляться Вам в пологовому.

Готуйтеся до народження малюка разом з нами й насолоджуйтеся початком щасливого материнства!