Фото -  Купити кораблик – подарувати дитині незабутні емоції

Купити кораблик – подарувати дитині незабутні емоції

Гра з корабликами – весела та захоплива! Навіть найменшим подобається спостерігати, як іграшки плавають по воді. Корабликами можна гратися на вулиці, в басейні, або ж малюк зможе запускати їх під час купання.

Кораблики TM Tigres - ідеальні іграшки для купання!

Коли малюк почне самостійно сидіти, давайте іграшки під час купання. Дитина намагатиметься схопити кораблик й розвиватиме координацію рухів та дрібну моторику рук. Для гри у ванні варто купити набір іграшок для купання "Водний транспорт" .  Це чотири різних кораблика, створені для найменших діток.  Іграшки різних розмірів та кольорів. Кораблики й усі іграшки ТМ Tigres виготовлені з безпечних сертифікованих матеріалів з використанням харчових барвників. Тому ви можете не хвилюватися, якщо у ванні крихітка захоче використати їх у ролі гризунця.

Вони допоможуть забавити малечу, яка капризує. Малюк буде в захваті від гри у воді! Адже водний транспорт TM Tigres чудово тримається й не тоне. Кораблики невеликих, зручних для маленьких долоньок розмірів.  

Набір корабликів 4 шт – це чотири кораблика, що мають спеціальні кріплення. Іграшки можна з’єднати між собою й створити справжній водяний потяг!

Такими корабликами можна гратися на пляжі й перевозити невеликі вантажі. Наприклад, камінчики для оздоблення пісочного замку.  Малюк експериментуватиме й спостерігатиме: яку ж вагу витримують кораблики?

Діти можуть грати у водяні перегони: «чий кораблик швидше довезе вантаж до уявного порту», бо «чий кораблик втримається на воді під час шторму?»

Купити кораблики для гри у піску

Корабликами можна гратися й у піску. Використовувати у якості лопатки, чи прикрашати збудовані вежі пасочками у формі кораблика.

Купити кораблики онлайн в інтернет-магазині можна цілодобово. Вибирайте модель та колір іграшки й будьте впевнені: кораблики подарують малюку яскраві емоції, а вам – гарний настрій!