Фото - Грудне вигодовування комфортніше з лактаційними прокладками LOVI

Грудне вигодовування комфортніше з лактаційними прокладками LOVI

Грудне годування – найкраще, що ви  можете дати своїй крихітці в перший рік життя. Фахівці запевняють, що природне вигодовування є основою імунітету дитини, її спокою й правильного розвитку. Разом з поживними компонентами, вітамінами і мікроелементами, дитина отримує тепло й любов мами.

Важливо, щоб в період грудного вигодовування мама відчувала себе максимально комфортно.  Під час лактації молоко може підтікати самовільно вдень і вночі, а особливо – під час годування однією з грудей.  Почувати себе впевнено та комфортно допоможуть лактаційні прокладки LOVI Dicreet Elegance

Ультратонкі лактаційні прокладки Lovi Discreet Elegance – відмінно вбирають молоко і забезпечують максимальний комфорт.

Властивості лактаційних прокладок LOVI:

• не протікають – складаються з 4 захисних шарів для максимального захисту від протікання;
• затримують вологу – мають спеціальну гелеутворюючого вкладку, яка перетворює молоко в гель і затримує вологу всередині прокладки;
• ультра тонкі – забезпечують комфортне носіння;
• пропускають повітря - мають дихаючу структуру;
• зручна форма – прилягають до грудей;
• правильне положення прокладки – мають самоклеючу смужку.

Виріб поміщено в практичну коробочку з отвором, через який зручно діставати прокладку. Кожна прокладка упакована окремо, що забезпечує максимальну гігієну.

Ви можете придбати лактаційні прокладки у бежевому або чорному кольорі. Це означає, що в періодгрудного вигодовування, можна одягнути мереживну білизну і гарну сукню.

М’які, дихаючі, гіпоалергенні з оригінальним дизайном та мереживом, лактаційні прокладки  Lovi Discreet Elegance дарують комфорт та підкреслюють жіночність та красу кожної матусі.

Насолоджуйтеся грудним вигодовуванням разом з LOVI