Фото - Молоковідсмоктувач Canpol babies – гаджет, для вдалого початку материнства

Молоковідсмоктувач Canpol babies – гаджет, для вдалого початку материнства

Купити лактатор

Готуючись до пологів, матуся зазвичай вагається, чи варто купити молоковідсмоктувач. Чи знадобиться їй цей жіночий гаджет?

На початку лактації молодим матусям потрібна допомога. На третю добу після пологів починає прибувати молоко. Ваші груди досить тугі, а малюк ще надто слабкий, щоб добути собі достатню кількість молока. Особливо, якщо це перші пологи.  Пройде ще кілька тижнів поки кількість молока відповідатиме потребі дитині. Але у перші дні, варто уважно слідкувани за самопочутям.

 Щоб не допустити застійних процесів (лактостазу) потрібно зціджувати молоко. Лактостаз може спричинити чималі проблеми під час грудного вигодовування. Якщо вчасно не зреагувати на перші симптоми (підвищення температури, біль у грудях, поява твердих грудок  у грудях) може виникнути мастит – запалення молочної залози. Зціджування – процес неприємний та болісний.  Впоратися з проблемами під час лактації Вам допоможе молоковідсмоктувач.

Купити лактатор – завчасно подбати про безболісний процес грудного вигодовування

Існують ручні молоко відсмоктувачі та електричні. Вони відрізняються своєю функціональністю. 

  Молоковідсмоктувач ручний Basic від Canpol babies – простий гаджет, що складається з невеликої кількості елементів. Його легко розбирати й мити. Завдяки воронці особливої форми, лактатор краще прилягає до грудей й масажує чутливі груди за допомогою спеціальної насадки. Ергономічна ручка дозволяє використовувати молоковідсмоктувач без додаткових зусиль. 

 Силіконова насадка молоковідсмоктувача  масажує груди, імітуючи природний процес смоктання і стимулює рефлекс виділення молока.  Молоковідсмоктувач дбайливо зціджує молоко, та не викликає болісних відчуттів навіть коли материнські соски травмовані.

Електричний Молоковідсмоктувач Easy&Natural від Canpol babies - це нове покоління лактаторів для легкого і ефективного зціджування молока. Він інтуїтивно зрозумілий і простий у використанні, безшумний в роботі.

Завдяки силіконовій насадці, що ніжно масажує чутливі груди, процес зціджування буде максимально ефективний та безболісний.

Лактатор забезпечує дві фази зціджування, як при природному годуванні.  Перша фаза стимулює потік молока з грудей, друга імітує повільне і глибоке смоктання.

18 режимів роботи  дозволяють індивідуально  регулювати ритм і силу зціджування. Професійна конструкція: завдяки спеціальному клапану молоко з пляшечки не потрапляє в механізм молоковідсмоктувача. Прилад зручний та компактний, складається з невеликої кількості деталей.

Лактатор допоможе підчас лактаційних кризів, та стане в нагоді, коли вам треба залишити малюка. 

 Купити молоковідсмоктувач за акційною ціною можна у нашому інтернет-магазині . Він обов'язково вам знадобиться, якщо ви плануєте годувати малечу грудьми.

Насолоджуйтесь початком материнства разом з Canpol babies!