Фото - Комфортер – подарує малюку особливу атмосферу, а вам - час

Комфортер – подарує малюку особливу атмосферу, а вам - час

У перші місяці життя малюк найбільше потребує маминих обіймів. Різноманітні брязкальця та іграшки цікавитимуть крихітку пізніше. А в період новонародженості ( перші 28 днів), дитині важливо відчувати знайомий аромат мами, навіть під час сну.

Комфортер по праву вважається першою іграшкою малюка. Він створений, щоб малюк постійно відчував присутність матусі й спокійно спав.

На відміну від інших іграшок, мета комфортера – створити особливу атмосферу, яку малечі дарує присутність мами.

Історія виготовлення комфортера

Цю іграшку вигадала Сюзан Каніццо, англійська матуся, яка шукала альтернативну іграшку замість різних хустинок і  ковдр, якими бавилася її дитина. Ідея створення такої іграшки народилася в англійки ще в дев'яностих роках. Втіливши в життя свій задум, Сюзан відкрила прибутковий бізнес, оскільки комфортери не мали аналогів і користувалися популярністю серед молодих батьків.

Принцип заспокійливої дії комфортера

Ваша дитина починає плакати і вередувати, як тільки ви відходите від неї? Мама для новонародженого – цілий світ, лише поруч з мамою дитина почувається в безпеці, тому, не дивно, що дитина вередує, коли вас нема.

Однак, ви не можете 24/7 бути поруч з малюком. Адже домашні справи ніхто не відміняв. Особливо, якщо ще є старша дитина.

Ось тут і стане в нагоді комфортер! Під час годування малюка, потрібно тримати комфортер максимально близько до тіла. Тканина вбиратиме аромат мами й створюватиме ефект присутності, коли вас не буде поряд.

 Як вибрати комфортер

Серед асортименту ТМ Elfiki особливе місце належить іграшкам для найменших, серед яких комфортери. Іграшка виготовлена для новонароджених, з м’якої, безпечної й приємної тканини. Комфортер ТМ Elfiki створюватиме для малечі особливу атмосферу. Іграшка стане практичним аксесуаром, адже містить тримач для пустушки. Комфортер відмінно підходить не тільки для сну, але й для ігор: аксесуар оздоблений додатковими елементами для розвитку дитини. 

Комфортери ТМ Elfiki - це казкові герої, з якими малюк буде почуватися в безпеці, солодко засинати й гратися та розвиватися в період неспання.   

Іграшка розвиває зір, дрібну сенсорику та моторику, а також дарує відочуття спокою, затишку та психологічного комфорту.

Перша іграшка –  найулюбленіша. Коли малюк підросте, її можна буде зберігати на пам’ять разом з першими фото та браслетом з пологового.

Іграшки – комфортери  - це must have у кожної дитини та матусі. Адже комфортер подарує вам спокійні ночі та трішки дорогоцінного часу.