Фото - Wader - бездоганна якість в руках дитини

Wader - бездоганна якість в руках дитини

Купити іграшки Вадер в офіційного дистриб’ютора

   Вже понад двадцять років іграшки з лого WADER асоціюються з бездоганною якістю. В українських батьків бренд  Вадер викликає довіру.  І торгова марка не розчаровує своїх шанувальників. «Бездоганна якість у кожній деталі» - це незмінний слоган з яким щодня працює європейська компанія.

Купити WADER  - бути впевненими у бездоганній якості

   Іграшки Вадер розробляються відповідно до вікових потреб малюків. Бренд створює вироби для дітей від 1 до 7 років. Яскраві кольори, міцні конструкції, відсутність гострих кутів – усе це робить іграшки WADER безпечними для найменших. Європейський бренд використовує у виробництві харчові барвники. Іграшки не втрачають зовнішнього вигляду під впливом сонця та дощу.

Іграшки Вадер розвивають

  • Дрібну моторику рук
  • Творчі здібності
  • Логічне мислення
  • Просторову уяву

   Асортимент іграшок Вадер вражає. У інтернет-магазині Тигрес можна купити конструктори Вадер, машинки Вадер, набори для піску Вадер, посудку Вадер

Купити конструктор WADER

   Конструктори від компанії WADER для дітей від року, дошкільнят та школярів вражають яскравими деталями, незвичайною системою з’єднань та зручними упаковками.  Щоб дитина гармонійно й правильно розвивалася, WADER конструктор - річ абсолютно незамінна! Конструктори спеціально розроблені для дітей певного віку. Вони допомагають розвивати моторику, від якої залежать інтелектуальні здібності крихітки.  З оригінальних, абсолютно безпечних елементів  малюк зможе самостійно створювати фігурки тварин, будиночки, гаражі та цілі міста. Іграшки Вадер ідеально підходять для гри в колективі. Граючись з однолітками, дитина проходить важливий процес соціалізації.

   Конструктор Wader супервеликий створений для гри з друзями. 70 безпечних елементів зручні для маленьких ручок й безпечні для дітей від одного року. Діти складатимуть прості конструкції та розвиватимуть найважливіші вміння у формі гри

   Дітям від трьох років варто купити конструктор  WADER "Middle blocks" , 240 елементів для найвигадливіших конструкцій. Малеча зможе збудувати ціле місто з інфраструктурою для рульових ігор. Будинки, гаражі, огорожі, дерева – усе, що лише можна уявити у трирічному віці.

   Іграшка  "Їжачок" зі спеціальними з’єднаннями користується популярністю серед юних конструкторів. Спеціальна система з’єднань дозволяє складати 3D моделі. Незвичайна поверхня деталей додатково тренує дрібну моторику рук під час гри.

   Конструктор "Листочки" для найбільших фантазерів. Унікальні деталі іграшки дозволять сконструювати фігури, які максимально нагадуватимуть справжні. Або ж збудувати фантастичне дерево, птаха чи квітку й вигадати їм назву.

   Щоб розвивати найважливіші вміння у малюків від одного до трьох років, їх не треба вчити читати та писати. Варто купити конструктор й заохотити малечу вчитися у формі гри.

Грайтеся та розвивайтеся!