Фото - Іграшки для гри та розвитку від українського виробника: найкраще для найдорожчих!

Іграшки для гри та розвитку від українського виробника: найкраще для найдорожчих!

Іграшки – не просто забавки для дитини. Саме завдяки іграшкам дитина розвиває моторику, що впливає на розвиток мовлення. Якщо ж купити розвиваючі іграшки й щодня гратися та спілкуватися разом з малюком – то вам не знадобляться послуги логопеда в майбутньому!

Купити розвиваючі іграшки для дитини на tigres.ua

Купити розвиваючу іграшку можна у магазині, або замовити онлайн у нашому інтернет-магазині виробника.

  tigres.ua – офіційний інтернет-магазин компанії Тигрес, українського виробника товарів для дітей. Тому, обираючи іграшки у нас, будьте впевнені в їх бездоганній якості. У нашому інтернет-магазині також можна online купити аксесуари для немовлят та товари для мам

Зокрема, ми пропонує широкий асортимент аксесуарів для мам і немовлят відомих польських торгових марок Canpol babies і LOVI , машинки ліцензійної серії Mercedes та Wader

Іграшки сортери для гри та розвитку дітей 1+

На другому році життя, мозок дитини активно розвивається. Малюк запам’ятовує багато нової інформації. Час знайомити його з основними кольорами, формами та назвами домашніх тварин.

Розвиваючі іграшки-сортери створені фахівцями спеціально для розвитку малюка у цьому віці:

  • розвивають логічне мислення
  • знайомлять дитину з кольорами,  фігурами
  • формують навичку порівняння предметів
  • розвивають дрібну моторику рук і тактильні відчуття
  • покращують зір, тренують пам'ять, посидючість й уважність

Зверніть увагу на сортери  "Smart cube", "Аnimals", "Forest schооl" , "Smart house" це прекрасні іграшки-тренажери для маленьких голівок.

Машинки для хлопчиків і для дівчаток

  Ми пропонуємо широкий вибір машинок для дітей від року. Зокрема, Іграшкові машинки авто Kid Cars  представлені ​​в чудових яскравих комплектах з 12 маленьких, але дуже міцних машинок, виготовлених з високоякісної пластмаси. Машинки можуть приєднуватися одна до одної й складати паровозик. Рухомі елементи роблять гру особливо цікавою. Ці машинки ідеальні для однорічних малюків, адже зручні для маленьких долоньок. Машинки серія "Middle truck"- реалістична копія справжніх будівельних машин. Вони багатофункціональні, виготовлені з легкої, але міцної пластмаси, стійкої до погодних умов. Тому будівельні машинки підходять як для гри в приміщенні, так і на вулиці.

Конструктори – помічники логопедів та вчителів

   Конструктори обов’язкові у програмі навчальних закладів. Але гратися ними крихітка повинна з раннього дитинства. У нашому  інтернет-магазині   великий вибір конструкторів.

   Для однорічних малюків ТМ Tigres випустила конструктор  «Octagon» з еластичного  матеріалу. Він складається з великих елементів, безпечних для дітей. Деталі іграшки еластичніші ніж в інших конструкторів, тому малюк у дванадцять місяців без зусиль складатиме та розбиратиме всілякі фігури.

«Шість цеглинок» -  це унікальна методика, яка дозволяє у  формі гри вивчати нове. В набір входить 6  елементів стандартних кольорів – зеленого, червоного, жовтого, оранжевого, синього та блакитного.  

Виконуючи веселі завдання і граючись набором з  шести різноколірних цеглинок, діти тренують пам’ять, розвивають моторику і мислять творчо.  

Адаптована система навчання забезпечує активне включення в процес усіх діток, адже конструктор відповідає інтересам дітей, їх здібностям та можливостям.

На tigres.ua представлені пластмасові та м’які іграшки для дітей від 1 до 101 року.  

Купуйте у нас – економте свій час!