Фото - Ланцюжок для пустушки must have кожної матусі

Ланцюжок для пустушки must have кожної матусі

Пустушка  заспокоює малечу та задовольняє інстинкт смоктання, з яким народжується крихітка. Щоб цей аксесуар був безпечним  для малюка, варто купити пустушку надійного бренду, відповідно віку крихітки. Правильно підібрана й вчасно змінена пустушка, заспокоюватиме малечу й не шкодитиме розвитку

Сьогодні матусі можуть вибрати пустушки з різним дизайном, які пасуватимуть до дитячого одягу  чи до візочка. Поки дитина маленька, пустушка завжди буде поруч.  Коли ж крихітка починає сидіти чи самостійно пересуватися, втрата пустушки, чи її падіння на землю, може стати неприємністю й для крихітки, яку треба заспокоїти, й для батьків. Особливо на прогулянці, коли немає можливості дезинфікувати улюблену річ малюка.

У нашому інтернет-магазині, ви можете купити пустушку європейських брендів  LOVI чи Canpol babies.

Надійні бренди пропонують силіконові й латексні пустушки, різної форми й з різним дизайном, для хлопчиків, й для дівчаток.

Разом з пустушкою необхідно купити й ланцюжок для пустушки, який:

  • пасуватиме до пустушки чи візочка 
  • захистить улюблену пустушку від падінь, забруднень чи втрати
  • універсальний ланцюжок - підходить для всіх пустушок з ручкою
  • безпечний затискач - дозволяє прикріпити ланцюжок до одягу дитини

  Ланцюжки для пустушок Canpol babiеs та LOVI – практичні гаджети, які підходять до різних пустушок. Пустушки необхідно змінювати кожні два місяці, а ланцюжок лише тоді, якщо захочете інший дизайн. ланцюжки європейських брендів гарні, практичні та довговічні.

 У нашому інтернет-магазині, можна замовити онлайн аксесуари для догляду за малюком, розвиваючі пластмасові та м’які іграшки, купити молоковідсмоктувач чи речі необхідні в пологовий.

Якщо сума замовлення буде понад 999 грн - доставка безкоштовна.

Усі товари представлені на сайті – сертефіковані та безпечні.

Купуйте у нас – економте свій час!