Фото - Ігровий столик – зручна пісочниця за будь-якої погоди!

Ігровий столик – зручна пісочниця за будь-якої погоди!

Пісок відіграє важливу роль у розвитку дитини. В пісочниці малюки вчаться розмовляти, адже ігри з піском сприяють розвитку дрібної моторики рук, яка відповідає за розвиток мовлення.  Дрібні часточки піску наче антидепресанти заспокійливо впливають на непосид. Малюк може годинами пересипати пісок з місця на міце, торкатися його маленькими долоньками, ліпити пасочки й створювати свій світ. Спостереження і досліди доводять: гра з піском позитивно позначається на емоційному самопочутті дітей і дорослих, що робить її прекрасним засобом психотерапії. 

Для найменших діток корисно щодня бавитися у піску. Однак погодні умови не завжди цьому сприяють. Тому важливо облаштувати невелику пісочницю в приміщенні. Можна використати ящик для зберігання піску, а можна придбати розвиваючий столик ТМ Tigres – яскравий ігровий столик для дітей від 1 року. Він оптимальної висоти , стійкий та міцний.  

Столик можна використовувати:

  • для гри з водою та піском.
  • насипати крупи, горіхи, для розвитку дрібної моторики.
  • використовувати для зберігання розвиваючих конструкторів
  • ідеальний варіант для гри вдома та на вулиці.

 У комплекті зі столиком є чудовий млинок яким можна бавитися і з сухим піском, і з водою.

Яким дітям особливо потрібні ці ігри?

Гратися з піском корисно усім малюкам, а особливо гіперактивним  дітям з труднощами у спілкування й занадто емоційним. І практика, і дослідження науковців свідчать про високий психотерапевтичний ефект піску. Він допомагає дитині позбутися страхів, сором’язливості, конфліктності та інших проблем .

Пісочниця не тільки розвиває творчий потенціал дитини, активізує просторову уяву, образно логічне мислення, тренує дрібну моторику рук, але й налаштовує дітей на колективну гру й життя в соціумі. 

Грайтеся в піску разом зі своїм малюком щодня, не залежно від погоди. Зберігайте спокій та дбайте про розвиток ваших малюків.