Фото - Пісочні набори від українського виробника за акційною ціною!

Пісочні набори від українського виробника за акційною ціною!

 Купити пісочний набір за акційною ціною в інтернет-магазині виробника

Влітку пісочні набори - найпопулярніші літні іграшки. Малеча може годинами гратися, якщо на прогулянку взяти набір для піску.

Купити пісочний набір можна в магазині іграшок, або замовити в інтернет-магазині. Навіть, якщо у вас є іграшки для піску з минулого сезону, у нашому інтернет-магазині ви можете купити пісочний набір за акційною ціною та урізноманітнити гру новими іграшкам

Прогулянки та розваги на свіжому повітрі позитивно впливають на імунітет дитини. Під впливом сонячного світла виробляється корисний та важливий для розвитку малюка вітамін D.  Взаємодія з піском  тренує дрібдну моторику рук, яка впливає на розвиток мовлення й інтелектуальні здібності малюка

Купити пісочний набір для найменших

  У інтернет-магазині Тигрес можна замовити грабельки та лопатки для найменших діток. Зручні невеликі аксесуари з круглими ручками створені фахівцями ТМ Tigres спеціально для маленьких долоньок. Навіть якщо дитина ще не вміє ліпити пасочки, пересипаючи пісок, маленькою лопаткою, малюк розвиватиме моторику й координацію рухів,   що позитивно впливає на загальний розвиток.

Пісочні набори -  іграшки для гри з піском та водою для літнього відпочинку біля моря

 Купити набір для піску потрібно обов’язково, якщо ви збираєтеся на відпочинок до моря. Навіть діти шкільного віку, які вже особливо не граються в піску, з задоволенням ліпитимуть вежі й переливатимуть воду.

У інтернет-магазині Тигрес можна замовити онлайн набори для піску з улюбленими героями. Різноманітні кольорові рішення та комплектації з лійками, ситечками, млинками, та пасочками – замовляйте іграшки для піску від двадцяти гривень!

Іграшки ТМ Tigres:

 

  • Виготовлені з міцного матеріалу
  • Відповідають віковим та інтелектуальним здібностям дітей
  • Не втрачають зовнішнього вигляду під впливом сонця та води
  • Сертифіковані та безпечні

 

 Для дітей 1+ можна купити пісочний набір з невеликим відерцем, а для старших малюків підійдуть набори з об’ємнішими відрами. Якщо ж ви хочете здивувати дитину -  купіть дитячий візок з набором для піску.

Високий і зручний іграшковий візок з широкою ручкою і 2 міцними колесами дозволяє перевозити як набір для піску, так і багато інших іграшок за бажанням малюка. Основна та додаткова полички візка забезпечені зручними бортиками, які захищають вантаж від випадання. Додаткову поличку можна знімати і встановлювати на різній висоті. На візку розміщується відерце, яке можна наповнювати піском або іграшками. В комплект входить сито, млинок, лопатка, грабельки і 2 формочки.

У нашому інтернет-магазині  у розділі «Акції» можна купити набори для піску й інші іграшки та аксесуари для дітей. Якщо вартість вашого замовлення понад 1000 грн – доставка безкоштовна.