Фото - Іграшкові меблі для ляльок - виховуємо маленьких господинь

Іграшкові меблі для ляльок - виховуємо маленьких господинь

Що найбільше роблять діти у віці від року до 5? Звісно ж граються. І ця гра набагато важливіша для них, ніж для десятилітньої дитини.

У грі дитина вчиться, розвивається, знайомиться з навколишнім світом. Малюк спостерігає за дорослими і намагається повторювати їхню поведінку у грі. Сюжетно-рольові ігри  впливають на розвиток емоційного інтелекту крихітки. І хоч хлопчики теж люблять бавитися дівчачими іграшками, а дівчатка хлопчачими,  все-таки дівчинка хоче бути схожою на маму, а хлопчик – на тата. Прибирати, готувати, створювати затишок у домі генетично закладено у представницях прекрасної половини людства. Тому маленькі красуні з дитинства люблять гратися з посудом, ляльками й іграшковими будинками.

Ляльки – перші подруги донечки

Дівчатка із задоволенням одягають своїх «діток», миють, виховують та годують. Й чим більше в маленької красуні ляльок та різних аксесуарів, тим бурхливіше розвивається її фантазія. Чудово коли іграшки мають одяг та своє місце в кімнаті. Однак, якщо купити будиночок  та меблі для ляльок, донечка зможе відчути себе справжньою дизайнеркою лялькового помешкання.

Іграшкова вітальня незамінна в ляльковому будиночку

Дизайнери ТМ Тigres розробили меблі для лялькової вітальні. Шафа для книжок, обідній стіл, два стільчики, кавовий стіл та 3 крісла – усе, щоб зустрічати гостей. А також меблі для спальні й ванної кімнати - ліжко, етажерка, комод, телевізор, й елементи для ванної кімнати - ванна, табуретка та умивальник. Обов’язково допоможіть донечці правильно розставити меблі в будиночку. Називайте предмети й англійською мовою: a table, a chairs, a bath room, a living room, a kitchen… Будьте впевнені, малюк обов’язково запам’ятає. 

Граючись у власницю іграшкового помешкання, дитина вчитиметься охайності, чистоті та порядку. Разом зі своїми іграшковими подругами вона складатиме речі, прибиратиме й запрошуватиме гостей.

Купуйте іграшковий будинок та меблі для ляльок у нашому інтернет-магазині.

Сертифіковані  якісні іграшки й швидка доставка у  найкоротші терміни.

Купуйте у нас – економте свій час!