Фото - Накладки на сосок – аксесуар, який варто взяти з собою в пологовий

Накладки на сосок – аксесуар, який варто взяти з собою в пологовий

Готуючись до пологів, матусі отримують безліч інформації з різних джерел про користь грудного вигодовування. Для малюка – це формування міцного імунітету з маминими антитілами й налагодження травлення. А матусі грудне вигодовування допоможе швидше відновитися після пологів й втратити накопичену за дев’ять місяців вагу.  Окрім користі для здоров’я, грудне вигодовування  викликає найніжніші почуття й найсильніший зв’язок між мамою й малюком.

Купити накладки на сосок – подбати про грудне вигодовування 

Але майбутній мамі варто готуватися до того, що процес налагодження грудного вигодовування  не буде легким. Близько чотирнадцяти днів знадобиться для того, щоб чутливі соски звикли до своєї нової функції. Спочатку можливі дискомфорт та біль у сосках.

Ми рекомендуємо купити накладки на соски.

У перші дні грудного вигодовування накладки на сосок допоможуть уникнути тріщин та стануть в нагоді, якщо у матусі втягнуті соски й дитині не зручно їх правильно захоплювати.  Коли малеча підросте , накладки на соски вбережуть від неприємних відчуттів, коли  у крихітки різатимуться  зуби й дитина намагатиметься  втамувати свербіж у яснах під час їжі. 

У інтернет-магазині можна купити накладки на соски європейської торгової марки Canpol babies. Вони виготовлені з м’якого й ніжного силікону,  що дозволять безболісно годувати малюка. Накладки на соски позбавляють матусю від болісних відчуттів, якщо соски пошкоджені.

  • Чому варто купити захисні накладки на груди
  • Вони захищають чутливі соски та прискорюють процес загоєння тріщин
  •  Форма насадки дозволяє дитині торкатися до материнського тіла
  •   Відсутність смаку та запаху не перешкоджає крихітці відчувати запах материнського тіла та смак молока.
  •  Спеціальний контейнер для гігієнічного зберігання насадок

Переваги покупки в нашому магазині:

  • У нашому інтернет-магазині ви можете купити недорогі накладки на груди
  •  Ми реалізуємо товари для мам та немовлят лише надійних брендів, яким довіряють мами України вже понад двадцять років.
  •  Якщо купити насадки на сосок та інші необхідні товари на суму від 1000 грн –доставка безкоштовна.
  •  Доставка товару здійснюється по всій території України, де працює Нова Пошта
  • Чи варто купити насадки на сосок під час вагітності?

Збираючи сумку в пологовий, не забудьте купити насадки на сосок. Адже годувати малюка ви почнете у перші хвилини його життя, а у пологовому пробудете щонайменше три доби. Як тільки відчуєте дискомфорт у грудях, одразу почніть використовувати накладки на соски. Так ви вбережете себе від болісних, неприємних відчуттів й успішно годуватимете дитину грудьми.

Замовляйте аксесуари для матусь за посиланням, або телефонуйте, щоб отримати консультацію: 0673613003

Насолоджуйтесь материнством разом з нами!