Фото - Baby Blocks Сафарі  - конструктори -3D  тваринки для дітей

Baby Blocks Сафарі - конструктори -3D тваринки для дітей

Історія створення конструктора

 Перший конструктор створили створили брати Отто та Густав Лілієнталь в 1880 році. Це був конструктор Anker -  цеглинки з суміші кварцового піску, крейди та лляної олії.

Пізніше брати продали свою ідею Адольфу Ріхтером.  І у 1882 р підприємець почав промислове виробництво під торговою маркою Anker-Steinbaukasten.

У 1901 році, в Англії, Френк Хорнбі  створив перший металевий конструктор. Будівельний набір Френка називався «механічним посібником для новачків». Конструктор складався з різноманітних деталей без чіткої схеми, тому не обмежував дитячу фантазію.

Дерев’яний конструктор винайшли в Данії 1983 році. А пластмасова іграшка з’явилася в 1958 році.

У 1981 році у Франції вперше з’явилися принципово нові конструктори з пластмаси.

В якому віці варто купити конструктор для дитини

Головна роль сучасного конструктора, як і десятки років тому – розвивати дрібну моторику рук. Від розвитку дрібної моторики рук – залежить розвиток мовлення й інтелектуальні здібності малечі. 

Сучасні конструктори безпечні для дітей від одного року.

Фахівці європейського бренд Wader створили серію конструкторів Baby Blocks Сафарі. Це унікальні конструктори, що складаються з великих деталей та кольорових наклейок. За допомогою великих деталей й зрозумілої схеми, малюк легко складе 3D тваринку, що зображена на коробці. Створена власними руками іграшка, буде справжньою гордістю малюка! Дитина із задоволенням гратиметься з тваринкою та вигадає їй ім’я. Динозаври, крокодил, зебра, жирафа, слон та інші цікаві тваринки – знайомте малечу з новими тваринками під час гри. Якщо ж купити всю колекцію Сафарі, дитина власними руками створить свій уявний світ чотирилапих друзів.. Конструктори Baby Blocks розвивають дрібну моторику рук, просторову уяву, творчі й інтелектуальні здібності малечі. Ігрові набори складаються  з великих кольорових кубиків, складаючі які, малюк буде вчитися рахувати.

Іграшка виготовлена з сертифікованих безпечних матеріалів.

Замовити оригінальний конструктор WADER можна у нашому інтернет-магазині.

Ми гарантуємо швидку доставку й гарантію якості від виробника.

Замовляйте усю колекцію Сафарі, грайтеся та розвивайтеся разом з нами!