Фото - Ігровий столик - універсальний подарунок на перший День народження

Ігровий столик - універсальний подарунок на перший День народження

Перший день Народженя –визначна подія в житті дитини! Що подарувати крихітці у цей день? Звісно, можна поцікавитися у батьків, що купити малюку, але якщо ви хочете зробити сюрприз, наступні поради для вас.

Можна подарувати гроші. Але для однорічної дитини це не подарунок. Ані яскравих емоцій, ані фото спогадів від такого подарунку не залишиться.

Можна подарувати одяг. Але враховуйте, що кожна дитина індивідуальна і стандартні розміри не завжди підійдуть. А ще, ви ризикуєте купити вбрання, яке не сподобається матусі й такий подарунок виявиться непотрібним.

Можна подарувати іграшку – і це найкращий варіант! Дванадцятимісячне маля активно досліджує світ. Дитину ваблять яскраві різнокольорові предмети. Тому іграшки у цьому віці викликають інтерес та захоплення. Головне, щоб подарунок був безпечним та відповідав віку дитини.  

На що звернути увагу, обираючи іграшку

Граючись діти обов’язково пробуватимуть  іграшку «на смак», тому якість та безпека – ось основні критерії при виборі подарунка.  Також почитайте з чого виготовлений майбутній подарунок і хто його виробник. Зверніть увагу на знаки якості, що вказані на етикетці.  Пластмасова іграшка для дітей обов’язково повинна мати знак відповідності, що свідчить про її абсолютну безпеку для малят. Надавайте перевагу вітчизняним виробникам іграшок, адже наявність сертифікатів у них легше перевірити ніж у китайського виробника.

У інтернет-магазині Тигрес ви зможете купити розвиваючі іграшки для дітей від дванадцяти місяців. Радимо звернути увагу на Розвиваючий столик, ігровий столик для піску і води, а також ігровий столик. Ці багатофункціональні сертифіковані іграшки мають оптимальну висоту для однорічних малюків. Іграшки розвиватимуть координацію рухів та тренуватимуть дрібну моторику рук, що Надзвичайно важливо. Адже саме розвиток дрібної моторики рук відповідає за розвиток мовлення й інтелектуальні здібності.   

Розвиваючи столик складається з трьох тематичних секторів.

 

  1. Сектор міні кухня з плиткою та кухонними аксесуарами, на якому дитина буде вчитися готувати
  2. Розвиваючий сектор-сортер . На кришці сектора 10 отворів різної форми для яких малюку необхідно підібрати відповідну фішку, які входять в комплект.
  3. Сектор - cтолик з кришкою. Його можна використовувати для гри з водою та піском.

Ігровий столик для піску та води – зручна пісочниця на цілий рік.

Це іграшка для гри з піском та водою, що дуже люблять діти. В одному секторі можна ліпити пасочки, в іншому – запускати кораблики, а третій - використовувати для зберігання іграшок.

 

В комплекті зі столиком додається млинок, лопатка, граблі, пасочка та лійка.  Млинок починає рухатися, якщо зверху на нього сипати пісок чи лити воду з лійки. Діти будуть у захваті від роботи млинка!  Ігрова зона кріпиться до трьох широких ніжок, які гарантують надійність конструкції: столик не перекинеться, якщо дитина на нього обіпреться. Блакитний, зелений та червоний сектори столика зручної форми та глибини.

Ігровий столик – універсальна іграшка. Його можна використовувати для гри з піском, водою, або будь-якими крупами. А ще, ігровий столик – ідеальна арена для запуску Бей Блейдів!

 

Розвиваючі столики не займають багато місця й ідеально доповнять ігрову зону дитини. Такій іграшці зрадіє не лише дитини! Адже його можна використовувати й для зберігання інших іграшок.

Завітайте у наш інтернет-магазин й купуйте іграшки на перший День народження дитини з позначкою 1+

Будьте впевнені у бездоганній якості іграшок ТМ Tigres, вони відповідають європейській якості, та абсолютно безпечні для дітей.