Фото - Аксесуари для купання малюка

Аксесуари для купання малюка

 Купання особливий процес для малюка. Щоб водяні процедури доставляли дитині максимум задоволення, слід підготуватися. Комфортна температура та яскраві аксесуари й малюк з нетерпінням чекатиме на наступне купання.

Найкомфортніша температура у ванній кімнаті для купання малюка близько 23 градуси.  А рекомендована температура води – 37 градусів. Ви можете пробувати її ліктем (вода повинна бути приємно теплою). Але найкращий спосіб – скористатися термометром для води ТМ Canpol babies

На термометрі є позначки: сонечко означає, що вода надто гаряча, сніжинка – занадто холодна, а личко малюка –  вода якраз потрібної температури. Термометр виготовлений у формі іграшки, не містить ртуті, яскравий та безпечний.

Опускаючи малюка у ванну, робіть це повільно, спочатку сіднички, потім спину і ніжки. Вас може підстрахувати надійний помічник – нековзний гумовий килимок для ванни ТМ Canpol babies. Він надійно захистить карапуза від ковзання. Килимок можна використовувати як в дитячих ванночках, так і у великих ваннах. Він оснащений спеціальними присосками для надійного кріплення.

Користуйтеся  дитячим милом з нейтральним ароматом.  Для миття ніжної шкіри дитини ідеального підійде губка для купання Квітка від Canpol babies виготовлений зі спеціального матеріалу. Щоб вам було зручніше, губка забезпечена присоскою, що дозволяє кріпити її на стіні ванної кімнати.

Після миття тіла потрібно вимити голівку малюка дитячим шампунем   добре прополоскати. Щобзахистити обличчя й очі дитини від шампуню та води, можна використовувати рондо для купання Canpol babies. Воно ідеально прилягає до голівки дитини й робить миття голови максимально комфортним - більше жодних сліз!

Коли малюк почне сидіти, давайте йому іграшки для купання, так процес купання стане ще цікавішим.

Завжди готуйте рушник перед купанням.  Найкраще, використовувати натуральний махровий рушник з кутиком для голівки, який добре вбирає вологу і зберігає тепло. Намагайтеся купати дитину в один і той самий час перед вечірнім годуванням. Це забезпечить міцний та здоровий сон.

Нехай купання малюка стане легким і радісним процесом і для вас, і для нього! А аксесуари ТМ Canpol babies в цьому вам допоможуть!