Фото - Купити конструктор у інтернет-магазині виробника

Купити конструктор у інтернет-магазині виробника

Конструктор від надійного виробника

Навколишній світ для дитини складається з багатьох яскравих деталей. Малюкові цікаво  не лише вивчати як  влаштований світ, а й самому створювати щось нове.  Саме тому такою великою популярністю серед дітей користуються конструктори. Адже з невеликих деталей   малюк може складати найрізноманітніші конструкції, розвиваючи уяву і просторове мислення, зосередженість та посидючість. У нашому інтернет-магазині іграшок, ви можете обрати конструктори від українського виробника ТМ Tigres, а також польського виробника Wader

Іграшка конструктор «Поєднайко», Tigres   - відмінний конструктор для розвитку малюка. З красивияскравих деталей конструктора дитина складатиме  цікаві комбінації, розвиваючи творчі здібності, логіку, фантазію, моторику рук і увагу.

Конструктор має обтічну форму без гострих виступів, що забезпечує максимальну безпеку Вашої дитини.

Конструктор ЛЮКС, Tigres, розвиває моторику рук, логічне мислення, інтелект і увагу дитини. З його допомогою дитина навчиться розрізняти розміри і форми предметів, а також легко вивчить основні кольори. Яскраві деталі дозволяють створювати різні архітектурні шедеври.Конструктор має обтічну форму без гострих виступів, тому безпечний для малюків.

Конструктор  "Create & Play" 102, Wader - чудовий вибір для дитини.

Цей конструктор дозволяє створювати безліч цікавих комбінацій. Він містить яскраві й барвисті деталі, які не мають гострих виступів і виготовлені з безпечного матеріалу. Картонну упаковку-бокс зручно використовувати для зберігання елементів набору в дитячій кімнаті.

Конструктор «Супер», Wader ігровий набір з яким салюк  створюватиме найрізноманітніші конструкції, транспортні засоби та тварин, розвиваючи фантазію, інтелект і спритність рук дитини.

Розміри деталей конструктора повністю безпечні і зручні для маленьких ручок.

Конструктор "Їжачок", Wader, розвиваючий конструктор  для дитини. Він дозволяє будувати різні предмети, фігури, будинки, тварин і багато іншого. Цей дитячий конструктор розвиває інтелект, уявулогіку і спритність рук у дітей. Спеціальна система з'єднань полегшує процес створення великих конструкцій.

Гра з конструктором сприяє розвитку моторики рук, координації рухів, логіки, творчих здібностей, фантазії та інтелекту дитини.