Фото - Аспіратор Canpol babies - must have у кожної матусі

Аспіратор Canpol babies - must have у кожної матусі

Восени малюка найчастіше турбує нежить. Крихітка стає дратівливою, погано їсть та неспокійно спить.За словами фахівців,  нежить – один з найпоширеніших сиптомів серед дитячих хвороб. Крім того, нежить з'являється не лише під час хвороб, це може бути і під час алергії. Також ускладнене дихання може виникнути, коли засихає слиз у носі, бо в приміщенні спекотно. На допомогу прийде аспіратор Canpol babies призначений для дітей від народження й до 3 років

Аспіратор – це пристрій, який допомагає звільнити дихальні шляхи від слизу, особливо у тому випадку, коли діти ще не можуть самостійно цього зробити.

Аспіратор для носа силіконовий від Canpol babies призначений для гігієнічного видалення виділень з носа у немовлят і маленьких дітей.

Прозорий контейнер дозволяє бачити вміст, тим самим полегшуючи ретельне очищення після використання. Форма силіконового наконечника запобігає занадто глибокому введенню аспіратора в носик дитини. Практична кришечка захищає наконечник аспіратора від забруднень.

Аспiратор для носа з двома насадками Завдяки спеціальній формі, аспіратор видаляє слиз із носа немовлят ефективніше. Він має 2 насадки: м'яку, яка дозволяє безпечно очистити ніс дитини, і тверду, яка захищає від глибокого проникнення вглиб носа.

Аспіратор для носа особливо необхідний для дітей у віці 0-3 років, які не можуть самостійно позбавитись слизу в носику.
Аспіратор видаляє надлишок слизу з носа, який може призвести до вторинних ускладнень, таких як кашель й вушні інфекції.

 Форма наконечника аспіратора пристосована до форми носика, що запобігає занадто глибокому введенню аспіратора. М'який силікон знижує ризик подразнення і травмування носика, якщо дитина раптом буде рухати головою.

Аспіратор для носа силіконовий від Canpol babies призначений для гігієнічного видалення виділень з носа у немовлят і маленьких дітей. Прозорий контейнер дозволяє бачити вміст, тим самим полегшуючи ретельне очищення після використання. Форма силіконового наконечника запобігає занадто глибоке введення аспіратора в носик дитини. Практична кришечка захищає наконечник аспіратора від забруднень.

Аспіратор назальний Canpol babies призначений для дітей від народження й до 3 років, які ще не вміють самостійно очищати носик. Аспіратор дозволяє легко і просто усувати надлишкові виділення. У нього є незаперечна перевага над іншими аксесуарами такого типу – можливість регулювання сили відсмоктування. Один кінець аспіратора знаходиться у мами в роті, тому вона може дбайливо контролювати інтенсивність відсмоктування, що робить процес безпечним для малюка.

Аспіратор має подвійний захист від попадання виділень в рот мами, для більшого психологічного комфорту можна додатково розмістити шматочок вати в пластмасовій частині трубки. Після використання помийте аспіратор в теплій воді з дитячим милом й добре прополощіть. Аспіратор має зручну коробку для гігієнічного зберігання.

Після використання важливо ретельно промити аспіратор теплою водою.

Основні переваги аспіратора: абсолютно безпечний і не травматичний; може використовуватися не тільки в період хвороби, а й в щоденній гігієні носа для усунення сухих кірочок; не пошкоджує чутливу слизову плівку носа малюка.