Фото - Тематичні набори Kid Cars  для найменших за акційною ціною!

Тематичні набори Kid Cars для найменших за акційною ціною!

Коли час брязкалець та гризунців минає, малюк дорослішає, а разом з  ним й іграшки .

Дитина росте та прагне рухатися. Спочатку  перевертається, потім починає повзати, а тоді ходити. Інерційні іграшки спонукають малюка до руху. Тому машинки цікавлять малечу з раннього віку.  Але чотириколісні іграшки зазвичай призначені для дітей від трьох років, бо містять дрібні елементи. Спеціально для найменших фахівці створили серію машинок «Kid cars».

Купити машинку для малюка

Серія   "Kid cars" - це невеличкі іграшкові машинки, зручні для маленьких долоньок. Іграшки виготовлені з сертифікованих матеріалів, не містять дрібних деталей, тому абсолютно безпечні для дітей 1+.  Кожна машинка складається з різнокольорових елементів, тому, граючись, малюк познайомиться з кольорами.   

За допомогою спеціальних кріплень усі машинки цієї серії кріпляться між собою й утворюють довжелезний незвичайний різнокольоровий потяг

Купити безпечну машинку

  Машинки можна купити окремо, або купити одразу набір. Самоскид, кран, бетоновоз, пожежна та інші моделі від яких малюк буде в захваті.

Іграшки "Kid cars" сподобаються й хлопчикам, й дівчаткам! У нашому інтернет-магазині вартість однієї машинки  - 39 грн! А тематичний – лише 127 грн!

Хоч машинки Kid cars призначені для найменших, діти старшого віку теж залюбки гратимуться іграшками. Набір авто «поліцейський», «швидка» та набір мотоциклів «Kid cars sport» сподобаються дошкільнятам. Машинки виготовлені в спец кольорах та прикрашені наклейками. Граючись тематичними наборами діти будуть відпрацьовувати соціальні сценарії та ролі, та придумуватимуть власні сюжети.

Іграшки серії "Kid cars" користуються попитом через свою безпечність та ціну. Саме зараз на іграшки діє акція: машинка вартує як шоколадка, але користі для розвитку малюка від іграшки набагато більше ніж від смаколика.

Шукайте іграшки в магазинах вашого міста або замовляйте онлайн в інтернет-магазині виробника.

Купуйте у нас – економте свій час!