Фото - Брязкальце – перший подарунок під ялинку

Брязкальце – перший подарунок під ялинку

 

Перша іграшка новонародженого – брязкальце. Вона, як чарівна паличка, заспокійливо дія на малюка,     Навіть коли маля ще добре не бачить і не вміє тримати іграшку в руці, матусі використовують брязкальця щоб відволікти крихітку, коли переодягають чи виконують не дуже приємну гігієнічну процедуру

Брязкальця  користь для малюка

З появою дитини в домі, усі хто приходить в гості зазвичай купують брязкальце. І хоч для новонародженого найкраща забавка – мамині обійми, зовсім скоро ці іграшки почнуть виконувати свою основну роль – ранній розвиток малюка.   

Як обрати брязкальце

Вибираючи першу іграшку для дитини, зверніть увагу на матеріал, з якого вона виготовлена.

Брязкальця бувають:

  • Пластмасові
  • Плюшеві
  • Комбіновані
  • Брязкальця-прорізувачі

Пластмасові брязкальця - найпопулярніші. Різноманітні форми і кольори стимулюють уяву дитини і сприяють розвитку.  Вони зручні для маленьких ручок,   Їх легко мити та зберігати. Серед пластмасових брязкалець обирайте моделі відомих брендів, так ви будете впевнені в їх бездоганній якості. У нашому інтернет-магазині можна купити брязкальця ТМ Canpol – польської торгової марки з бездоганною репутацією.

Плюшеві брязкальця виготовлені з безпечних м’яких тканин різної структури і контрасних кольорів.  Вони наповнені спеціальним силіконізованим волокном, яке не викликає алергії та абсолютно безпечне для дітей з народження. Вони легко перуться й швидко сохнуть. Плюшеві брязкальця сприяють розвитку  дитини і формуванню уявлень про зовнішні властивості предметів: їх форму, колір, величину, розташування в просторі.  Плюшеві брязкальця зазвичай оснащені інтерактивними елементами, що  спонукають дитину до  гри та розвитку.

Комбіновані брязкальця виготовлені з різних матеріалів, зазвичай з пластмасових та плюшевих елементів. Різні текстури сприяють розвитку тактильних відчуттів й дрібної моторики рук.  Кольорові деталі стимулюють малюка гратися та розвиватися.

Брязкальця-зубогризки - приємний і корисний подарунок для дитини. Призначення прорізувача - заспокоювати біль в яснах під час прорізування зубчиків. А брязкальця – відвернути увагу дитини від зуду в яснах.
Ви можете бути впевнені в безпеці зубогризок  ТМ Canpol, бо вони виконані з нетоксичного м'якого пластику - в кращих традиціях польського бренду
Торгова марка Canpol babies  - це одна з найбільших на європейському ринку колекцій аксесуарів для мам та немовлят, які необхідні для годування, догляду, розвитку та безпеки дитини. У нашому інтернет-магазині ви можете придбати не лише брязкальця, а й інші аксесуари ТМ Canpol.

Купуйте у нас – економте свій час!