Фото - Конструктор - найкраща іграшка для розвитку дошкільнят та школярів

Конструктор - найкраща іграшка для розвитку дошкільнят та школярів

  Розвиток для дитини так само важливий як повноцінне харчування, здоровий сон та якісний одяг. Завдання батьків розвивати дрібну моторику рук з раннього дитинства. Саме моторика впливає на розвиток мови. Науковці пояснюють це тим, що в корі головного мозку людини, відділи, які відповідають за розвиток дрібної і артикуляційної моторики, знаходяться дуже близько один до одного, й  між ними спостерігається тісний взаємозв'язок. Тобто, розвиваючи  моторику у дітей, ми тим самим стимулюємо розвиток їх мови.

Конструктори – помічники логопедів та вчителів

   Конструктори обов’язкові у програмі навчальних закладів. Але гратися ними крихітка повинна з раннього дитинства. У інтернет-магазині Тигрес великий вибір конструкторів.

«Octagon» - помічник для батьків та вчителів

   Для однорічних малюків ТМ Tigres випустила новинку  «Octagon» з еластичного  матеріалу. Він складається з великих елементів, безпечних для дітей. Деталі іграшки еластичніші ніж в інших конструкторів, тому малюк у дванадцять місяців без зусиль складатиме та розбиратиме всілякі фігури.

   Деталі різної форми та кольору сприяють розвитку структурно логічного мислення. Перед тим як зібрати будь-що з конструктора, дитина повинна уважно подивитися на картинку, або ж уявити її. Щоб скласти необхідну конструкцію потрібно добре логічно подумати і спланувати кожен хід. Які частини повинні бути в основі конструкції, якої форми і якого кольору, які в середині і які у верхній частині . Під час гри відбувається складна розумова діяльність малюка й розвивається логічне мислення. Конструктор розвиває увагу й терпіння. Особливо, якщо дитина складає фігуру дивлячись на картинку. Потрібно відтворити її у більшому розмірі, але зберегти концепцію та кольорову гаму. Часто малюку доводиться виправляти чи переробляти створену фігуру, розвиваючи терпіння

«Octagon» у коробці, 88 елементів – чудова презентабельна подарункова пропозиція. У стильній коробці зручно зберігати конструктор. Привчайте дитину складати іграшку одразу після гри. Так ви розвиватимете дисципліну й акуратність

«Octagon» у сумці 78 елементів, також можна використовувати для розвитку акуратності. Сумка міцна й зі зручною ручкою. Іграшку можна взяти на вулицю чи пікнік, щоб складати фігури на свіжому повітрі.

   У нашому інтернет-магазині можна придбати й конструктор «Octagon» у пакеті, 58 елементів. Такої кількості деталей достатньо, щоб створювати невеликі фігури.  

   Фахівці радять не навантажувати малюків з раннього віку навчанням, бо це негативно впливає на подальші успіхи дитини. А необхідно тренувати моторику, увагу пам'ять й креативне мислення. Для цього ідеально підходять конструктори .

   «Octagon»  - цікава розвиваюча іграшка й для дошкільнят та школярів. Граючись разом, діти розвивають навички комунікації й будують стратегії. Вони вчаться спілкуватися й домовлятися, що дуже важливо у соціумі.    

   Замовляйте конструктор на нашому сайті й розвивайте малюків з раннього дитинства! Іграшка сертифікована, абсолютно безпечна для дітей, тому її можна використовувати для розвитку дітей у дошкільних навчальних закладах та школах. Для оптових клієнтів - хороші знижки!