Фото - Колекція Sensory Toys – інтерактивні іграшки для немовлят!

Колекція Sensory Toys – інтерактивні іграшки для немовлят!

  Коли народжується малюк, усе в житті молодих батьків змінюється. В домі з’являються дитячі речі, перші іграшки, які дарують новонародженому родичі та знайомі. Іноді вони не відповідають віковим потребам крихітки й можуть довго лежати на полиці, даремно займаючи простір.

  Дітям прийнято дарувати одяг й іграшки. Ми пропонуємо купити іграшки для новонародженого колекції Sensory Toys відомого бренду Canpol babies. Стильні аксесуари ідеально доповнюватимуть інтер’єр, тому сподобаються матусі. Для малюків це справжній must have, адже колекція виготовлена у червоно-чорних відтінках, це саме ті кольори, які першими починає бачити дитина.

  Серія Sensory Toys - це мультифункціональні іграшки для немовлят, що зацікавлять малюка оригінальними інтерактивними елементами та яскравими кольорами!

Музичний мобіль з колекції Sensory Toys містить інтерактивні елементи, які щоразу, коли мама вмикатиме іграшку, зацікавлюватиме крихітку.

Мобіль можна використовувати уже з перших тижнів народження малюка, адже завдяки яскравому дизайну іграшка стимулює зір. Червоний і чорний - одні з перших кольорів, які бачать новонароджені.

 Іграшка позитивно впливає на розвиток слуху та рухової координації дитини. Мобіль оснащений інтерактивними елементами, які  дзвенять, шелестять, брязкають.

Безпечне дзеркальце - ще один, важливий елемент іграшки. Діти люблять роздивлятися усе навколо, спостерігаючи за світом, з допомогою дзеркальця, вони можуть почати знайомство із собою, зі своєю зовнішністю.

А ще, музичний мобіль Sensory Toys ідеально підходить для прогулянок та подорожей завдяки зручному кріпленню, яке дозволить встановити його на сидіння в авто, коляску, дитяче ліжечко, а також як додатковий елемент до розвиваючого килимка для немовлят Canpol babies цієї ж колекції!

Магніти в іграшках дозволяють від'єднувати елементи, завдяки чому дитина має повноцінну іграшку у вигляді брязкальця. Кожна іграшка м’який і приємний на дотик.

Плюшеве брязкальце Sensory Toys - це підвісна розвиваюча іграшка, призначена для ігор немовлят у колясці, ліжечку, автокріслі, шезлонгу або гойдалці.
Іграшка оснащена функціональними елементами:

  •  дзвіночком,
  •  брязкальцем,
  •  елементами, що шелестять,
  •  безпечним дзеркальцем,
  •  еластичними прорізувачами.

Іграшка допомагає розвивати дрібну моторику рук дитини і сенсорне сприйняття.

Підвісне брязкальце Sensory Toys можна пропонувати, коли малюку вже виповнилось 1-2 місяці, адже у цьому віці дитина вже здатна спостерігати за предметами. Приблизно у 3 місяці немовля починає тягнутися до іграшок і штовхати їх. В 4 місяці малюк уже повноцінно гратиметься усіма елементами іграшки.

Замовляйте стильні аксесуари колекції Sensory Toys у нашому інтернет-магазині за акційною ціною!