Фото - Конструктор – подарунок для майбутнього генія, або чому варто купити конструктор на перший День народження

Конструктор – подарунок для майбутнього генія, або чому варто купити конструктор на перший День народження

Будувати, складати та створювати щось нове – місія з якою народжується кожна людина. Саме тому складати конструктори подобається навіть найменшим непосидам. Й на відміну від машинок та ляльок, конструктором дитина грається набагато довше, щоразу будуючи різні фігури. Конструктори розвивають творчі й інтелектуальні здібності малюка. Щоб лише з’єднати між собою деталі й скласти найпростішу фігуру, малюк задіює мовні та моторні функції мозку, розвиває дрібну моторику рук та логічне мислення.  

Купити конструктор та навчити малечу грати

Конструктори починають цікавити крихітку після дванадцяти місяців. Тому на перший День народження малечі можна купити конструктор з великих яскравих деталей.  Дитина буде в захваті, але дорослі  мають навчити іменинника складати конструктор. Адже поки ця іграшка для нього – лише яскрава купа різних деталей.  Витративши трішки часу та познайомивши дитину з принципом гри, ви зацікавите майбутнього генія  й малюк складатиме конструктор із задоволенням.  

Конструктор – універсальна іграшка. Складати фігури люблять як хлопчики, так і дівчатка. Під час гри дитина краще запам’ятовує кольори, якщо їх повторювати, тому для найменших  краще купити конструктор природних кольорів .

Для однорічних дітей має значення й розмір деталей та якість пластмаси. У цьому віці крихітка активно усе пробує на смак й дрібні деталі можуть завдати шкоди. Радимо купити конструктор виробників, які мають сертифікат якості. Так ви будете впевнені, що іграшка протестована, а отже, абсолютно безпечна для діток.

У нашому інтернет-магазині можна купити конструктор Вадер та замовити конструктор онлайн за кілька секунд.  А також купити конструктор української  ТМ Tigres. Іграшки WADER зі значком 1+ безпечні для дітей від дванадцяти місяців, не містять дрібних елементів. Асортимент конструкторів Вадер  вражає. Можна купити конструктори Вадер в оригінальних пластикових контейнерах, у яких зручно зберігати іграшку. Іграшки Вадер розроблені з урахуванням потреб дошкільнят. З кольорових елементів малюк зможе самостійно створити фігурки тварин, будиночки, гаражі та цілі міста. А за допомогою батьків або вихователів, дитина може значно розширити свої пізнання про навколишній світ.

Конструктори ТМ Tigres відповідають європейській якості та проходять сертифікацію й перевірку.  Вони такі ж безпечні та зручні для маленьких долоньок як конструктор Лего Дупло .

 Купити в нашому інтернет-магазині конструктор  – подарувати малюку величезну радість!