Фото - Підголовники – зручні подушки  для подорожей

Підголовники – зручні подушки для подорожей

  Подорожі втомлюють через те, що спати в кріслі автотранспорту чи літака не зручно. Але якщо купити подушку для подорожей, вона забезпечить відпочинок й спокійний сон в дорозі. Подушка-підголовник має форму рогалика й створена дизайнерами ТМ Tigres для комфортних подорожей дорослих та дітей.

Плануєте тривалу подорож? Не забудьте купити підголовники для усієї родини. Не важливо, який вид транспорту ви оберете: летіти в літаку, їхати потягом чи автомобілем, – подушка для шиї допоможе вам провести час у дорозі з комфортом.

Подушка для подорожей: переваги

Подорожуючи, ми майже весь час сидимо. Купити подушку для шиї – завчасно подбати про хороші спогади про відпочинок.  Подушка дорожня для шиї на зав’язці, ще комфортніша, адже вона:

  • заповнює простір між спинкою сидіння і шиєю людини;
  • спереду оберігає від різкого кивка головою вперед.

Виспатися в дорозі дуже важко. Погана дорога, різкі рухи автотранспорту, та некомфортне сидіння не дозволяють міцно заснути. Подушки для подорожей завдяки своїй формі фіксують шию, знімають напругу з м’язів й допомагають розслабитися й відпочити. Ви назавжди забудете про втому після дороги й почуватиметеся чудово.

Купити подушку для шиї – зекономити свій час. Подорожі зазвичай передбачають нічний переїзд чи переліт. Завдяки дорожнім подушкам, вам не доведеться витрачати дорогоцінний час на відпочинок після виснажливої дороги. Дорожні подушки під голову добре фіксують шию, тим самим допомагаючи м'язам розслабитися і відпочити.

Де купити дорожню подушку для шиї?

В інтернет-магазині «Тигрес» у рубриці «Підголовники» ви можете купити дорожню подушку для шиї для дорослих і дітей.

Особлива форма подушки комфортно облягає шию і м’яко підтримує голову, що забезпечує максимальний комфорт. Висота задньої частини подушки фіксує голову і шию в зручному положенні. Забезпечує оптимальний розподіл тиску тіла.

Підголовник виготовлений з екологічно чистих матеріалів, зберігає свою форму після багаторазового прання.

  • Оригінальний дизайн 
  • 100% безпечна сировина
  • Висока якість
  • Гіпоалергенний
  • Гармонійне поєднання кольорів

  Силіконізоване волокно, яким наповнена подушка для подорожей, пружне, тому підголовник  відмінно підтримує голову і шию. 100% безпечна тканина не парить, відпочивати на ній не жарко.  Подушку для подорожей ТМ Tigres можна прати у пральній машині. Виріб не втратить своїх властивостей, адже силіконізоване волокне не втрачає пружності навіть після багаторазового прання.   

  Підголовник ідеальний аксесуар для книголюбів. З ним комфортніше переглядати улюблені телепередачі, а дітям – мультфільми. Після важкого робочого дня посидьте п’ятнадцять хвилин з подушкою для шиї й біль у спині та шийних хребцях мине.

  Замовити підголовник онлайн та купити подушку для шиї можна просто зараз.

Вибирайте подушки онлайн, або замовляйте за телефоном +380673613003