Фото - У якому віці купити дитині сортер

У якому віці купити дитині сортер

Купити іграшку-сортер 

Сортери - іграшки, які зацікавлять малюка уже в шестимісячному віці. Вони не містять дрібних елементів й гострих кутів. Фахівці радять купити сортер як тільки малеча почне сидіти. Звісно, складати й розкладати сортер спочатку будуть батьки, або бабуся з дідусем. Крихітка лише спостерігатиме й перебирати деталі крихітними рученятами. Але навіть такі прості маніпуляції розвиватимуть дрібну моторику та спостережливість й у піврічному віці дитина зможе самостійно гратися сортером та розвивати найважливіші вміння, які впливають на подальші інтелектуальні здібності.  

 На що звернути увагу, щоб купити безпечний сортер?

 На полицях магазинів та на сторінках інтернет-магазинів представлені різноманітні сортери. Сортер розвиває просторове сприйняття кольорів. Адже колір це перше, на що звертає увагу малюк, коли щось потрапляє в поле його зору. Для найменших особливо важливо, щоб іграшки були природних кольорів, без кислотних відтінків. Це чудова профілактика астигматизму. Малюк швидше запам’ятає основні кольори, які зустрічаються в повсякденному житті.  Український виробник TM Tigres використовує харчові барвники у виробництві іграшок, тому вони максимально наближені до природних відтінків.

  Розмір деталей іграшок для дітей до трьох років повинен бути не менше 30 мм в діаметрі при мінімальній висоті 12 мм.  Радимо обирати сертифіковані іграшки, вони проходять тестування й абсолютно безпечні навіть якщо дитина братиме їх до рота.

  Обов’язково почитайте склад іграшки, зверніть увагу на сертифікати якості та зовнішній вигляд сортера. Пластмаса має бути досить міцною, щоб дитина не могла відломати шматок від конструкції.

  У нашому інтернет-магазині ви можете купити найпростіші сотери і контейнери з великими фішками, а також інтерактивні іграшки для повноцінного вивчення фігур, кольорів, цифр й навіть годин.

Усі розвиваючі іграшки представлені у нашому інтернет-магазині виготовлені з безпечного поліпропілену з використаням харчових барвників. Саме з цього матеріалу виготовляються контейнери для продуктів харчування, тому іграшки абсолютно безпечні для дітей. Кожна новинка проходить тестування й отримує сертифікат якості згідно з чинним законодавством.

Оформити замовлення можна на сайті, скориставшись підказками.  Якщо ж вам потрібна допомога, телефонуйте й замовляйте іграшку у телефонному режимі. Ми гарантуємо швидку доставку в будь-який куточок України в найшвидші терміни. Купуючи на сайті виробника, ви можете бути впевнені у якості й наявному асортименті.

Якщо ж ви хочете придбати іграшки для дитячих садочків й купити іграшки гуртом, у нас є спеціальні пропозиції й усі необхідні сертифікати. При замовленні товару від 600 грн – доставка безкоштовна.