Фото - Кружка-непроливайка LOVI – перший крок до самостійності

Кружка-непроливайка LOVI – перший крок до самостійності

 Згідно з рекомендаціями Всесвітньої Охорони Здоров’я, малюк до 6 місяців не потребує додаткової рідини крім материнського молока. Починаючи з піврічного віку, в раціоні динини поступово з’являється «доросла»їжа, компоти соки й вода.

 Кружки-непроливайки LOVI розроблені фахівцями, щоб дитина швидше відчула свою самостійність й навчилася пити сама. Для шестимісячного малюка варто купити непроливайку з м’яким носиком, яка не дратуватиме чутливі ясна крихітки. Для діток 9+ кружки-непроливайки 360, а для однорічних малюків – бідончики з трубочкою.

Для кожного віку своя кружка - непроливайка

 Непроливайки 6+ невеликих розмірів (150 мл) зручні для маленьких долоньок. Вони оснащені м'яким носиком і мають силіконовий клапан, який дозволяє регулювати силу ссання в залежності від потреб  малюка. Клапан дозволяє витікати рідині тільки при ссанні.  Коли кружка випадково впаде, рідина не розіллється. Форма і матеріал кружок Лові ідеально підходить для діток, в яких починають різатися зубчики. Малюк може використовувати носик в якості гризунця й не пошкодить ясна.

  Коли дитина навчиться самостійно пити з кружки-напроливайки, варто купити кружку LOVI 360. Вона має спеціальний захист SteriTouch, що зменшує чисельність бактерій на 99,99% протягом 24 годин - за рахунок природних антибактеріальних властивостей срібла. Завдяки її інноваційній системі герметизації, дитина може пити з будь-якого краю кружки. Якщо малюк перекине кружку, з неї витече зовсім трішки рідини. Для того аби дитина зрозуміла, що так робити не варто й вчилася дбайливо пити з кружки.

  Для однорічного малюка ідеально підійде кружка з трубочкою від бренду LOVI. Дітям подобається пити з трубочки. Кружка Лові щільно закривається - завдяки системі Click&Go та захисту Safe Lock. Саме тому маленький непосида може носити її з собою куди завгодно.

Кружки непроливайки Лові за акційною ціною

У нашому інтернет-магазині можна купити кружку-непроливайку за акційною ціною. Замовити непроливайку онлайн можна в один клік, або за телефоном 0673613003

  Зростаючи, діти витрачають усе більше енергії. Достатня кількість рідини необхідна для здоров’я крихітки. Вирушаючи на прогулянку, беріть з собою корисні напої чи водичку в улюблену кружку-непроливайку. Дозволяйте дитині пити самій й заохочуйте та хваліть за самостійність.