Фото - М'яка іграшка – оригінальний корпоративний подарунок

М'яка іграшка – оригінальний корпоративний подарунок

Корпоративний подарунок – це один із способів комунікації між  партнерами, можливість тривалий час нагадувати про себе та дарувати позитивні емоції. Корпоративні сувеніри найактуальніші напередодні свят.

Зверніться до нас – корпоративну іграшку створимо для Вас!

   Компанія Тигрес – виробник із досвідом у виготовленні   корпоративних замовлень. Власна студія дизайну та швейне виробництво, де іграшка проходить весь цикл від ідеї до готового виробу.

   Використання безпечної і якісної сировини – гарантують бездоганну якість вашого виробу. Якщо у вас є задум чи готовий малюнок дизайнери пошиють зразок та максимально відтворять вашу ідею у виробі.

   Дизайнери ТМ Tigres розроблять унікальний виріб згідно з цінностями вашого бренду. Це може бути корпоративний герой, інтер’єрна подушка з аплікацією чи підголовник з лого, виконаний в кольорах бренду.

   Корпоративні сувеніри повинні бути виконані в стилі компанії, доповнювати тональність бренду. Сайт, бренд-бук, інформація про компанію, репутація, відгуки та сувенірна продукція працюють з єдиною метою - сформувати образ компанії, бренд до якого хочеться доторкнутися

   Корпоративні сувеніри підвищують згуртованість в колективі. Працівники, коли отримують корпоративний сувенір, відчувають себе одним цілим з компанією, зростає лояльність й ефективність праці, покращується атмосфера в колективі.

 Зазвичай компанії замовляють блокноти, ручки, календарики, стікери, магніти. Ці сувеніри нагадуватимуть про бренд певний час. Але по-справжньому запам’ятається торгова марка, якщо про неї нагадуватиме підголовник  чи м’яка іграшка з фірмовим логотипом.

   М’яка корпоративна іграшка допоможе:

  • сформувати імідж бренду.
  • підвищити впізнаваність торгової марки
  • залучити нових партнерів
  • підвищити згуртованість в колективі

 Компанія Тигрес виготовляє іграшки для провідних торгових марок України та світу.

Мінімальна партія замовлення  від 100 шт.

Розмір м'яконабивної іграшки - не менше 20 см.

Бренд-менеджер Корольчук Анна: +38 0332 77 36 22,   +38 067 334 61 97

a.korolchuk@tigres.ua