Фото - Пустушки Light touch від Canpol babies - аксесуар  нового покоління

Пустушки Light touch від Canpol babies - аксесуар нового покоління

  У перші місяці життя  у немовлят присутній яскраво виражений смоктальний рефлекс, що викликає занепокоєння і плач. Пустушки — необхідний аксесуар для дітей з підвищеною збудливістю. Педіатри рекомендують використовувати їх, щоб впоратися з проблемою виведення газів, оскільки смоктальні рухи стимулюють роботу кишківника.

  Аксесуар відповідного розміру сприяє заспокоєнню дитини та формуванню   правильного прикусу. Тому необхідно вибрати відповідний розмір, що відповідає віку немовляти. Пустушку потрібно змінювати кожні два місяці й часто мити   

Як вибрати соску-пустушку малюкові

   Сучасні нейрологопеди стверджують, що вага пустушки може впливати на розвиток ротової порожнини рота. Тому, молодим матусям варто звернути увагу та запам'яти, що легкі пустушки не порушують прикус дитини

Пустушки нової серії Light touch від Canpol babies - це аксесуари для заспокоєння нового покоління, що мають ряд переконливих переваг:

  •   надзвичайно легкі
  •   ультрам'яка силіконова соска вимагає менше зусиль при ссанні, завдяки чому малюк швидше заспокоюється
  •   соску виготовлено з безпечного, міцного, 100% гіпоалергенного силікону, стійкого до деформацій, без смаку та запаху
  •   ергономічна форма основи забезпечує вільне дихання
  •   зручна ручка полегшує подавання пустушки і з легкістю дозволяє прикріпити до неї ланцюжок

  І ще один приємний бонус - це сучасний футляр для швидкої та зручної стерилізації виробу в мікрохвильовій печі! 2 хвилини і трохи води достатньо для підтримки гігієніни пустушки.

Пустушка розроблена фахівцями європейського бренду ТМ Canpol babies. Придбати нову пустушку можна у аптеках вашого міста, або замовити онлайн.