Фото - Кружки-непроливайки LOVI - вчимо малюка пити самостійно

Кружки-непроливайки LOVI - вчимо малюка пити самостійно

   Діти народжується з рефлексом смоктання. Але ходити, самостійно їсти й пити вони не вміють. Усім соціальним навичкам малюк вчитиметься поступово.

   Навчитися пити з чашки – складний процес для дитини. Спочатку малюку буде важко. Перші спроби пити із звичайної чашки закінчаться невдачею й розливанням рідини. Якщо матуся сваритиме дитину, це буде справжнім стресом для неї. 

Як зробити процес навчання цікавим?

   Почніть навчання малюка самостійному питтю з тренувальної кружки з м’яким носиком, але продовжуйте годувати молоком з пляшечки чи грудьми. Ви просто обміняєте не деякий час сосок на носик, а потім продовжите з чашкою без проливання. В жодному разі не відлучайте малюка від грудей чи пляшки одразу, як дали кружку. Ці кроки дозволять дитині здобувати нові вміння без стресу. 

На початку навчання, придбайте маленьку зручну тренувальну кружку з м’яким носиком. Вона не травмуватиме чутливі ясна крихітки.

LOVI Кружка тренувальна 150 мл Buddy bear  допоможе зробити перший крок у навчанні самостійно пити:

  • Полегшує перехід від грудного годування до годування з пляшечки або пиття з кружечки.
  • Оснащена м'яким носиком і шкалою для контролю об'єму рідини.
  • М'який носик не подразнює ніжні ясна вашого малюка.
  • Профільовані ручки дозволяють самостійно тримати кружку малюку.

Кружка непроливайка з м'якою насадкою 150 мл LOVI Indian Summer - це наступний крок назустріч самостійному питтю.

   Вона створена для активних дітей. Допомагає вдосконалювати навичку самостійно пити та сприяє переходу від тренувальних кружок до відкритих кружок або кружок 360°.  

  • Пиття без проливання. Вона оснащена м'яким носиком і має силіконовий клапан, який дозволяє регулювати силу ссання в залежності від потреб та віку малюка. Клапан дозволяє витікати рідині тільки при ссанні.
  • Не викликає подразнення ясен. Форма і матеріал ідеально підходять для ніжних ясен   дитини.
  • Мірна шкала дозволяє контролювати кількість рідини.

   Коли підросте й зрозуміє як правильно пити, замініть кружку непроливайку на LOVI Кружка 360°. Ця кружка максимально подібна до звичайної чашки і якщо малюк її перекине, частина рідини виллється. Це спеціально зроблено фахівцями, щоб у дитини формувався причинно-наслідковий зв’язок без сильного стресу. Завдяки її інноваційній системі герметизації, дитина може пити з будь-якого краю кружки. Спеціальний захист SteriTouch зменшується чисельність бактерій на 99,99% протягом 24 годин - за рахунок природних антибактеріальних властивостей срібла.

Кружки LOVI допоможуть малечі здобути нове вміння без стресу!