Фото - Іграшки для купання: купайтеся, грайтеся та розвивайтеся

Іграшки для купання: купайтеся, грайтеся та розвивайтеся

Водні процедури – особливий ритуал для крихітки. Коли дитина почне самостійно сидіти, іграшки для купання допоможуть забавляти та розвивати малюка.

Яку іграшку для купання вибрати й на що звернути увагу

Іграшки для купання контактуватимуть з водою, тому обирайте лише ті, які відповідають стандартам якості й мають відповідні знаки на упаковці. Перед тим як замовити іграшку в інтернет-магазині, поцікавтеся у консультанта відповідними документами. Усі товари, що розміщені В інтернет-магазині Тигрес відповідають українським та європейським стандартам якості.

 Якість і безпека понад усе!

  Перед тим як дати іграшку дитині, помийте її гарячою водою з дитячим милом.  Вода, що стікає з іграшки, повинна буим прозорого кольору.   Іграшка має бути суцільна. Адже, якщо в середину потраплятиме вода з часом утвориться пліснява й іграшка може нашкодити дитині.  Краї   мають бути гладенькими,  щоб не травмувати чутливу шкіру крихітки.

Розвиваюча функція

 Іграшки не просто забавляють дитину, вони допомагають розвиватися та пізнавати світ. Для найменших  підійдуть гумові іграшки-звірята для купання. Вони можуть бути різних кольорів, пищати та плавати по воді. Такі іграшки  розвивають у малюка тактильні відчуття. Дитина вчиться розрізняти кольори і форми. 

  Іграшка для купання Звірята Canpol babies - це чотири іграшки у формі тваринок, які заохотять малюка до гри у воді. Пастельні відтінки не збуджуватимуть крихітку, тому після вечірнього купання дитина спокійно засинатиме.

Яскраві іграшки для купання Каченята ідеально підходять для купання. Каченят можна поєднувати, розташовуючи в будь-якому порядку і складати одну на одну, що спонукає малюка до гри. Іграшкою можна переливати водичку та полоскати волосся дитині. Каченята перетворять щоденне купання на свято.

Різноманітні форми та яскраві кольори стимулюють до гри, а також сприяють розвитку органів чуття малюка.  Підходить для маленьких ручок дитини.

 Іграшки-кружечки для купання з колекції HELLO LITTLE Canpol babies сподобається дитині, яка впевнено сидить й вміє тримати іграшку в руці. Дитина переливатиме воду й спостерігатиме за її рухом.  Отвори у дні відеречка дозволяють робити "дощик" та заохочують дитину до гри.  Набір складається з трьох різнокольорових кружечок.

 Набір іграшок для купання "Водний транспорт" – чотири кораблики, які чудово плавають по воді. Іграшки різного розміру, виготовлені в пастельних кольорах. Граючись корабликами, малюк розвиватиме тактильні відчуття, просторову уяву, координацію рухів та дрібну моторику рук.

 Набір креативних іграшок для купання Ocean перетворить кожне купання на свято. 4 симпатичні морські тварини (жабка, морський коник, черепашка та восьминіг), завдяки своїм виразним кольорам та цікавим формам, неодмінно зацікавлять маленьких любителів води.

Можливість поєднання окремих елементів між собою розвиває креативність і дозволяє створювати нових морських тваринок.

Купити іграшки для купання у інтернет-магазині

 У нашому інтернет-магазині, ви можете купити іграшки для купання від провідних європейських виробників.  Усі іграшки відповідають українському знаку якості й абсолютно безпечні. Грайтеся та розвивайтеся!