Фото - Купити пісочні набори за акційною ціною в інтернет-магазині виробника!

Купити пісочні набори за акційною ціною в інтернет-магазині виробника!

Купити набір для піску зі знижкою

  Літо – час коли дитячі майданчики переповнені  щасливими дітьми та різнокольоровими відеречками, лопатками, граблями та химерними пісочними фігурами. Гратися в пісочниці без набору для піску зовсім не цікаво. Тому у розпал літнього періоду просто необхідно купити пісочний набір, а ще краще кілька, щоб дитина не лише гралася в піску, а й ділилася з іншими малюками.

   Пісочні набори просто незамінні на березі моря.  Якщо хочете відпочивати і засмагати обов’язково візьміть з собою іграшки для піску .

Пісочні набори складаються:

  • відро для піску;
  • пасочки  для піску;
  • млин для піску;
  • лійка;
  • граблі;
  • лопатка;
  • сито для піску.

Відеречка для піску мають різну місткість, колір  та малюнок. Об’єм відеречка може бути 0,5 л, 1 л і 1,5 л, а також є відеречка по 7 л. Вибирайте відеречко відповідно до віку дитини. Адже малюки носитимуть воду й пісок і обов’язково набиратимуть повні відеречка. Маленьким зручніше й безпечніше буде переносити невеличку вагу, а трішки старшим діткам цікавіше набирати трохи більше будівельного вантажу й води. Малюнок на відеречку спонукають дітей до гри. Малюкам до вподоби іграшки з героями улюблених мультфільмів.  Зверніть увагу на яскраву, ліцензійну серія наборів для піску Disney by ТМ Tigres   

Пасочки  – різноманітні фігурки, в які малюк набиратиме пісок і ліпитиме пасочки, а також носитиме воду. За допомогою ситечка діти просіюватимуть пісок від дрібних камінчиків і черепашок. Також, наливаючи в ситечко воду, спостерігатимуть, як вона розсіюватиметься й тектиме дрібними струмочками. 

 

Пісочні набори з млинами  для піску розважать дитину під час гри в пісочниці. Два колеса, під дією води або піску, які малюк наливає чи насипає в контейнер, рухаються в протилежні сторони. Лійкою дитина поливатиме надто сухий пісок, щоб він краще ліпився. У пісочні набори ТМ Tigres також входять кораблики для гри з піском та водою. Вони чудово плавають на воді, тому їх можна використовувати і на відпочинку, і у ванній кімнаті.

Кількість предметів у пісочних наборах варіюється від трьох до восьми. Можна купити лише відерце з лопаткою та грабельками, або ж обрати повноцінний пісочний набір, з яким дитині буде цікаво гратися й у піску, і у воді. 

 На нашому сайті ви можете купити пісочний набір для хлопчиків і для дівчаток з героями улюблених мультфільмів.  А також купити онлайн машинку з пісочним набором. І усе це зі знижкою -20%, адже саме зараз діють спекотні ціни на літні набори для піску.  

Купуйте у нас – економте свій час!